سال انتشار: 1398
محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مهندسی ژئوتکنیک ایران
کد COI مقاله: GEOTEC04_097
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 303
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تغییر مکانهای لبه گود دیوارهای پایدارسازی شده با استفاده از مهارهای تنیده و شمع همراه با سه مطالعه موردی گودهای واقع در تهران با بررسی اثر وجود آب
چکیده مقاله:
بهره گیری از مهارهای تنیده (انکر) و شمع یکی از روشهای پایدارسازی دیواره های گود در محیطهای شهری میباشد. از نقاط قوت این روش میتوان به کنترل تغییر مکانهای دیوار اشاره نمود. در روند طراحی سیستم پایدارسازی، تغییر مکانها با استفاده از مدلسازی های عددی تخمین زده میشود. در این مقاله به بررسی تغییر مکانهای به دست آمده با نرم افزار اجزای محدود Plaxis، که جز نرم افزارهای پرکاربرد در بحث طراحی سیستم های پایدارسازی گود میباشد، پرداخته میشود. در ادامه با در نظر گرفتن سه مطالعه موردی گود شهری در تهران علاوه بر مقایسه ی مقادیر تغییر مکانهای مدلسازی عددی با تغییر مکانهای حادث شده، روند ایجاد تغییر مکان در طول اجرای پروژه و در ترازهای مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. به این منظور داده های رفلکتور شیتهای مانیتورینگ در بخشهای مختلف دیواره گود ارزیابی شده است. مطالعات موردی شامل سه پروژه گودبرداری با عمقهای 39,70 متری، گود با عمق 19,30 متر پایدار شده به روش شمع و مهارهای پیش تنیده وگود با حداکثر عمق 19,25 متری با وجود سطح آب زیرزمینی میباشند. با توجه به اهمیت وجود فاضلاب و سطح آب بالاتر از تراز کف گود در پروژه های شهری، تاثیر آن بر تغییر مکانهای لبه گود نیز در مطالعات موردی مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که تغییر مکانهای حاصل از مدلسازیهای عددی در خاکهای خشک و خاکهای آغشته به فاضلاب بیش از مقادیر تغییر مکانهای قرائت شده در دیواره گود میباشد، در مطالعات مورد بررسی تغییر مکانهای نهایی قرائت شده در حدود 14 تا 75 درصد نتایج مدلسازی میباشد. در خاکهای آبدار برابر نسبت تغییر مکانهای نهایی حادثشده به نتایج مدلسازی برابر 56 تا 88 درصد میباشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا GEOTEC04_097 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/961601/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بایندر، سارا و اسدی، فاطمه و آخرتی، رضا،1398،بررسی تغییر مکانهای لبه گود دیوارهای پایدارسازی شده با استفاده از مهارهای تنیده و شمع همراه با سه مطالعه موردی گودهای واقع در تهران با بررسی اثر وجود آب،چهارمین کنفرانس ملی مهندسی ژئوتکنیک ایران،تهران،https://civilica.com/doc/961601
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، بایندر، سارا؛ فاطمه اسدی و رضا آخرتی)
برای بار دوم به بعد: (1398، بایندر؛ اسدی و آخرتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی روش های محاسبه ی ظرفیت کششی شمع های پافیلی
- تحلیل لرزه ای میل مهارها و راهکار مقاوم سازی تونلها
- صحت سنجی مدلسازی عددی شمع های راندنی و بهینه سازی ابعاد دستگاه فشار مخروطی همه جانبه (FCV) با استفاده از نرم افزار آباکوس
- بررسی اندرکنش لوله های مدفون فولادی و خاک تحت بار دینامیکی
- بررسی رفتار سه بعدی بارگذاری بر روی دیوارهای میخکوبی شده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- آشکارسازی آلتراسیونهای عنصر مس با استفاده از تصاویر لندست ۸ در منطقه نگیسان، کرمان
- تفکیک آنومالیهای ژئوشیمیایی با استفاده از روشهای فرکتال عیار-مساحت و آمار کلاسیک در منطقه قره چمن، آذربایجان شرقی
- بررسی استحصال مس از کانسار تپه سیاه به روش لیچینگ همزنی
- بررسی تاثیر اضطراب و افسردگی بر مولفه های کیفیت خواب کارگران معدن زیرزمینی سرب و روی انگوران
- Use of aerial mapping with UAV in warehousing of Gol Gohar mine No. ۱ depots
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی رفتار سیکلی خاک های شنی با تراکم بسیار بالا
- راهنمای تهیه شناسنامه فنی و ارزیابی آسیب پذیری لرزه ای سازه های نگهبان
- روش های اکتشافی منابع انرژی زمین گرمایی : به همراه معرفی ریسک های اکتشاف و مطالعات موردی
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.