بررسی مواد الکترودهای ابرخازن ها و مقایسه روش های ساخت

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی انرژی و نانو فناوری ایران
  • کد COI اختصاصی: IRCIVILC01_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 948
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه ارمندئی

گروه الکترونیک - برق، واحد تهران شرق، دانشگاه آزاد اسلامی ، تهران، ایران

قباد بهزادی پور

گروه فیزیک، واحد تهران شرق، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

معمولا باتری ها در مقایسه با خازن ها می توانند انرژی زیادی ذخیره کنند، اما به دلیل بهره گیری از واکنش های شیمیایی عملکرد سریعی ندارند و به عبارت دیگر چگالی توان آن ها کم می باشد. از سوی دیگر خازن ها به دلیل بهره گیری از جداسازی الکتروستاتیکی بارهای الکتریکی، انرژی ذخیره شده را به سرعت در اختیار مصرف کننده قرار می دهند و چگالی توان بالایی دارند. اما مشکل اساسی آن ها ذخیره انرژی کم می باشد. امروزه محققان به دنبال وسیله ای برای ذخیره انرژی الکتریکی هستند که مزیت های باتری و خازن را با هم داشته و معایب آنان را نداشته باشند. چنین وسیله ای را امروزه با نام ابرخازن می شناسند. تاکنون مواد و روش های متنوعی در ساخت ابرخازن ها مورد استفاده قرار گرفته است. در پروژه ضمن معرفی انواع ابرخازن ها و ویژگی های آن ها، روش های طراحی و ساخت و همچنین مواد به کار گرفته شده در ساخت هر کدام مورد بحث قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

ابرخازن دولایه، ذخیره انرژی، مواد الکترود، نانو مواد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.