سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ساخت حسگرفشارگسیل میدانی براساس گرافن

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 307

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IPC93_425

تاریخ نمایه سازی: 5 آذر 1398

چکیده مقاله ساخت حسگرفشارگسیل میدانی براساس گرافن

در این مقاله، برای اولین بار، طراحی وساخت یک حسگر فشار گسیل میدانی براساس غشای گرافنی گزارش می شود. ساختار ارائه شده قادر به تشخیص مقداروجهت فشاراعمالی با حساسیت بالاست. غشای گرافن چند لایه با توجه به ضخامت کم، انعطاف پذیری بالا و استحکام مکانیکی بالا بعنوان آند و عنصر حساس به فشار مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین با توجه به ولتاژ آستانه پایین و چگالی جریان بالا و پایداری الکتریکی بالایی که نانولوله های کربنی در کاریردهای گسیل میدانی دارند، از نانولوله های کربنی چند دیواره بعنوان کاتد استفاده شده است. در ساختار ارائه شده نانولوله های کربنی داخل حفره های میکرومتری که از زدایش غیر همسانگرد بستر سیلیکونی حاصل شده است، رشد داده می شود؛ بطوریکه کاملا در احاطه حفره سیلیکونی قرار می گیرد. تصاویر میکروسکوپ الکترونی قرار گرفتن صفحات گرافنی بروی حفرات میکرومتری را تایید می کند. اندازه گیریهای انجام شده حساسیت بالایی در حدود 1100%را به ازای ولتاژ اعمالی 10 ولت و فشار اعمالی حدود 1 اتمسفر نشان می دهند

نویسندگان مقاله ساخت حسگرفشارگسیل میدانی براساس گرافن

مهدی حبیبی

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس تهران

سارا درباری کوزه کنان

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس تهران

شیما رجبعلی

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران تهران

مقاله فارسی "ساخت حسگرفشارگسیل میدانی براساس گرافن" توسط مهدی حبیبی، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس تهران؛ سارا درباری کوزه کنان، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس تهران؛ شیما رجبعلی، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران تهران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس فیزیک ایران 1393 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 5 آذر 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 307 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله، برای اولین بار، طراحی وساخت یک حسگر فشار گسیل میدانی براساس غشای گرافنی گزارش می شود. ساختار ارائه شده قادر به تشخیص مقداروجهت فشاراعمالی با حساسیت بالاست. غشای گرافن چند لایه با توجه به ضخامت کم، انعطاف پذیری بالا و استحکام مکانیکی بالا بعنوان آند و عنصر حساس به فشار مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ساخت حسگرفشارگسیل میدانی براساس گرافن با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.