سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: IMES13_080
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 191
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنتز نانوکامپوزیت اکسیدآهن- گرافن اکساید احیاشده با استفاده از آسکوربیک اسید به عنوان کاهنده و بررسی خواص الکتروشیمیایی آن
چکیده مقاله:
در این مقاله نانوکامپوزیت اکسیدآهن- گرافن اکساید احیاشده به روش ساده و سریع هیدروترمال درجا با استفاده از آسکوربیک اسید به عنوان کاهنده شیمیایی با سمیت کم، سنتز شد. طیف سنجی اشعه ماورای بنفش-مریی (UV-Vis) برای مطالعه خواص جذب نوری گرافن اکساید مورد استفاده قرار گرفت. به منظور بررسی ریزساختاری و آنالیز عنصری از میکروسکوپ الکترونی روبشی نشر میدانی((FESEM و طیف سنجی تفکیک انرژی پرتو ایکس (EDS) استفاده شد. نتایج نشان داد که نانوذرات آکسید آهن با متوسط اندازه ذرات 50 نانومتر، به خوبی برروی صفحات گرافن اکساید تشکیل شدهاند. مقایسه گروه های عاملی اکسیژندار گرافن اکساید و نمونه نانوکامپوزیتی توسط طیفسنجی تبدیل فوریه مادون قرمز (FTIR) انجام شد که حاکی از احیا قابل توجه گرافن اکساید و تشکیل پیوند Fe-O در طیف نمونه نانوکامپوزیتی بود. نتایج آنالیز پراش پرتو ایکس((XRD نیز تشکیل اکسید آهن را تایید کردند. رفتار الکتروشیمیایی(خازنی) نانوکامپوزیت سنتزشده و نیز عملکرد الکتروشیمایی نمونه سنتز شده در قالب الکترود با استفاده از ولتامتری چرخهای در سل سه الکترودی و در الکترولیت یک مولار هیدروکسید پتاسیم مورد بررسی قرار گرفت. نانوکامپوزیت سنتز شده در سرعت روبش 5 میلیولت بر ثانیه ظرفیت ویژه (F/g) 47/3 از خود نشان داد.
کلیدواژه ها:
گرافن اكسايد، اكسيد آهن، آسكوربيك اسيد، ابرخازن، نانوكامپوزيت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/955770/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عباسعلی کرج آباد، زینب و فتوحی، فرزاد و اسدآبشوری، عرفان و ملک خاچاطوریان، آدرینه،1398،سنتز نانوکامپوزیت اکسیدآهن- گرافن اکساید احیاشده با استفاده از آسکوربیک اسید به عنوان کاهنده و بررسی خواص الکتروشیمیایی آن،هشتمین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی مهندسی مواد و متالورژی و سیزدهمین همایش ملی مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن ریخته گری ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/955770
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، عباسعلی کرج آباد، زینب؛ فرزاد فتوحی و عرفان اسدآبشوری و آدرینه ملک خاچاطوریان)
برای بار دوم به بعد: (1398، عباسعلی کرج آباد؛ فتوحی و اسدآبشوری و ملک خاچاطوریان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی خواص الکتروشیمیایی گرافن اکساید احیا شده با استفاده از حلال DMF
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- شناسایی عوامل کلیدی موثر در استقرار مدیریت دانش در شرکت های دانش بنیان
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر نورد سرد و عملیات حرارتی بر رفتار تبلورمجدد و خواص مکانیکی آلیاژ نوین تیتانیوم شبه پایدار بتا Ti-3Al-8Mo-7V-3Cr
- بررسی تأثیر عملیات حرارتی آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ Ti-10Cr
- بررسی اثر میزان بیسموت بر ریزساختار و خواص فیزیکی و مکانیکی لحیم نرم کم نقره Sn0.3Ag0.7Cu
- Al Matrix Hybrid Composites Reinforced by Graphene Nano Plates and Nano TiC
- ساخت آلیاژ TNT متخلخل به روش SPS به منظور کاربرد در بافت سخت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.