سال انتشار: 1398
محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی بتن
کد COI مقاله: NCCICI11_030
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 581
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مشخصات مکانیکی و سازه ای بتن فوق توانمند با مقادیر مختلف الیاف فولادی
چکیده مقاله:
لزوم توجه ویژه به توسعه پایدار در رشته مهندسی عمران به منظور پیشرفت جوامع امروزی، بتن را به عنوان پرمصرف ترین ماده در این زمینه، مورد توجه محققین قرار داده است. در این راستا بتن فوق توانمند الیافی در جایگاه یکی از جدیدترین نوآوری ها در زمینه تکنولوژی بتن مورد توجه ویژه قرار گرفته است، از این رو باید اطلاعات مناسب و کافی از خواص مکانیکی و اطلاعات مورد نیاز طراحی سازه ای در دسترس باشد. در این پژوهش دستیابی به طرح اختلاط بتن فوقتوانمند و ارزیابی خواص مکانیکی و اطلاعات مورد نیاز طراحی سازه ای این ماده مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور ابتدا 14 طرح اختلاط با نسبتهای مختلف پارامتر های تاثیرگذار از جمله نوع سنگدانه، نسبت آب به سیمان، مقدار سیمان، نسبت میکروسیلیس به سیمان و مقدار فوق روان کننده ساخته شده است و از بین آن ها طرح اختلاط بهینه با توجه به مقاومت فشاری میانگین حدود 175 مگاپاسکال و روانی 75/19 میلیمتر انتخاب گردید. سپس مشخصات مکانیکی بتن فوق توانمند با یک و دو درصد حجمی الیاف فولادی بوسیله آزمایش های مقاومت فشاری، مقاومت خمشی، مقاومت کششی برزیلی و مدول الاستیسیته مشخص شده است. بوسیله آزمایش تک محوری، سه محوری و کشش مستقیم، اطلاعات مورد نیاز طراحی سازه ای بتن فوق توانمند از جمله مدول برشی، ضریب پواسون و منحنی کامل تنش-کرنش فشاری و کششی بدست آمد.نتایج نشان می دهد که افزودن الیاف به بهبود مقاومت فشاری، مقاومت خمشی کمک کرده است ولی تاثیری در افزایش مقاومت کششی ندارد، زیرا بتن فوق توانمند مقاومت کششی بالایی نسبت به بتن معمولی دارد و افزایش یک درصدی الیاف، اختلاف قابل توجهی ایجاد نمی کند. با افزایش میزان الیاف از یک به دو درصد حجمی، مدول الاستیسیته بتن فوق توانمند افزایش پیدا کرده و منحنی تنش-کرنش نشان می دهد که جذب انرژی بیشتری دارد. مقادیر ضریب پواسون و مدول برشی در آزمایش با فشار تک محوری (فشار جانبی صفر) به دست آمده اند و برای طراحی های سازه ای مفید می باشد. مطابق با آزمایش سه محوری، به جز در فشار جانبی 5 مگاپاسکال، باعث افزایش در ظرفیت تنش نهایی بتن می شود و همچنین مدول الاستیسیته بتن در افزایش پیدا کرده و در فشارهای جانبی 5، 10، 15 و 20 مگاپاسکال مشخص گردیده است. با استفاده از آزمایش کشش مستقیم بر نمونه های استخوانی شکل، منحنی کامل تنش-کرنش کششی در مقادیر مختلف الیاف بدست آمد. مساحت زیاد زیر منحنی نشان دهنده طاقت و جذب انرژی زیاد بتن الیافی فوق توانمند در بارگذاری کشش مستقیم می باشد. منحنی های کامل تنش-کرنش بتن فوق توانمند حاوی یک و دو درصد الیاف فولادی تحت آزمایش تک محوری و سه محوری بدست آمد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCCICI11_030 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/952777/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاجی اسمعیلی، امیر و محمدی، محمدجواد و شکرچی زاده، محمد،1398،بررسی مشخصات مکانیکی و سازه ای بتن فوق توانمند با مقادیر مختلف الیاف فولادی،یازدهمین کنفرانس ملی بتن،تهران،https://civilica.com/doc/952777
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، حاجی اسمعیلی، امیر؛ محمدجواد محمدی و محمد شکرچی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1398، حاجی اسمعیلی؛ محمدی و شکرچی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی خواص مکانیکی بتن فوق توانمندUHPC با استفاده از مواد نانو
- نقش سیمان و پوزولان در دوام بتن و توسعه پایدار
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی دوام تیرهای بتنی مسلح تحت بارگذاری در محیط خلیج فارس و شبیه سازی با روشهای تسریع شده در آزمایشگاه
- آیین نامه پیشنهادی طراحی سازهای ساختمان های چوبی
- راهنمای پیشگیری و تعمیر خرابی های ناشی از آبشستگی در پل ها
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- روش بازرسی اجزای پل های بتنی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.