زمان بندی منابع در رایانش ابری با استفاده از الگوریتم بهینه سازی تغییر یافته علف های هرز مهاجم

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی بازیابی تعاملی اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: IIIRC02_045
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 624
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن توفیقیان

کارشناس ارشد مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) وزارت جهاد کشاورزی

آزاده السادات خدایی

عضو هیات عملی دانشگاه آزاد وا حد صفادشت

محمدعلی نعمت الهی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد واحدشهر قدس

چکیده

رایانش ابری یک سیستم توزیعی و موازی شامل مجموعه ای از کامپیوترهای درون ارتباطی و واقعی است. کامپیوترها به طور دینامیکی ایجاد شده و به عنوان یکی از منابع هماهنگ براساس توافقات سطح سرویس ارائه میشوند، که با مذاکره بین سرویس دهنده و مشتری به وجود می آیند. پژوهش حاضر با هدف زمان بندی منابع در رایانش ابری با استفاده از الگوریتم بهینه سازی تغییر یافته علف های هرز مهاجم تدوین گشت. از نظر طبقه بندی تحقیق بر مبنای هدف، این پژوهش از نوع تحقیقات کاربردی است، زیرا در این پژوهش تمامی نظریه ها، قانون مندی ها و اصول و فنون در حل مسائل اجرایی به کار می روند و این تحقیق از نظرروش تحلیلی است. در روش مقاله از الگوریتم بهینه سازی علفهای هرز در جهت زمان بندی وظایف در محیط ابر استفاده می شود. در روش تحقیق ابتدا به جمع آوری مقالات و مطالعه پیشینه تحقیق پرداختیم و سپس به ترتیب به مطالعه الگوریتمهای بهینه سازی و زمان بندی منابع ابری، طراحی روش پیشنهادی بر اساس الگوریتم تغییر یافته علف های هرز مهاجم، پیاده سازی و شبیه سازی الگوریتم انتخاب شده در محیط نرم افزار متلب و در نهایت به نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات پرداختیم. گردآوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای بوده و جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار متلب استفاده نمودیم. نتایج حاکی از پیاده سازی وکاهش تعداد مهاجرت هادر سناریوی مه-ابر،و کاهش 5درصدی مصرف انرژی در شرایط استفاده از مه-ابرو3 درصد بهبودی در زمان Make span بوده است.

کلیدواژه ها

رایانش ابری، الگوریتم، بهینه سازی، علف های هرز مهاجم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.