سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: NNCBM02_016
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 104
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیش بینی کسب و کارواقتصادهای بی رونق
چکیده مقاله:
جهان کنونی به سرعت در حال دگرگونی است واقتصاد کشورها نیز به تبع این دگرگونی ها دستخوش تغییرات می شوند. این سیر تحولات، محیط کسب و کارها را نیز با آن چنان نوساناتی روبرو نموده است. که بدون پیش بینی آنها، شرکت ها محکوم به شکست خواهند بود در همین راستا مدیریت شرکت های تجاری، در محیط دشوار کسب و کار فعلی، دیگر نمی توانند پیش بینی های عملی کسب و کار را بعنوان یک گزینه باقی بگذارند، به همین علت مدیریت کسب و کارها برای اتخاذ تصمیم های مناسب درمواجه با دگرگونی های اقتصادی روبرو، مجبور به پیش بینی این نوسانات خواهند بود. لذا این مطالعه به طور سیستماتیک روش های پیش بینی کسب و کار ونقاط کلیدی را در استفاده از این تکنیک برجسته نموده و سعی نموده است اهمیت پیش بینی کسب و کار را مورد بررسی قرار دهد. لذا این مطالعه راهکارهایی را برای پیش بینی های علمی و کمی، دقیق کسب و کار در مدیریت شرکت های تجاری برای مقابله با اقتصادی های بی رونق و در حال رکود ارائه می دهد.
کلیدواژه ها:
پيش بيني، كسب وكار، اقتصادهاي بي رونق و ركودي، ايران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/950645/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خانعلی زاده، بهمن و رنج اندیش، ندا،1398،پیش بینی کسب و کارواقتصادهای بی رونق،دومین کنفرانس ملی اندیشه های نوین در مدیریت کسب و کار،تهران،،،https://civilica.com/doc/950645
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، خانعلی زاده، بهمن؛ ندا رنج اندیش)
برای بار دوم به بعد: (1398، خانعلی زاده؛ رنج اندیش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و الویت بندی عوامل حیاتی موفقیت کسب و کارهای نوپای مالی ( مورد مطالعه شرکت های نوپای مالی در استان تهران)
- بررسی گزارشات مسئولیت اجتماعی شرکت ها با ارزیابی شاخص های زیست محیطی شرکتی
- چارچوب شناسایی نیازهای مشتریان با استفاده از گسترش عملکرد کیفیت و تحلیل خطا: مطالعه موردی شرکت ریل پرداز آریا
- ارائه مدل افزایش خرید مشتریان کالاهای الکترونیکی در بازاریابی اینترنتی
- تاثیر قابلیت های نوآوری محصول و قیمت گذاری بر عملکرد صادراتی از طریق نقش میانجی مزیت رقابتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.