سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: EMACONG01_111
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 79
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رشد بهره وری کل عوامل در ایران
چکیده مقاله:
این مقاله رشد بهره وری کل عوامل را طی دوره 1353-1391 برای اقتصاد ایران را بررسی می کند. برای این کار، ابتدا تابع تولید کاب-داگلاس با نهاده های سرمایه فیزیکی و نیروی کار را تخمین می زنیم و سپس بهره وری کل عوامل تولید را با استفاده از شاخص کندریک محاسبه می کنیم. برای تخمین تابع تولید از روش خودرگرسیونی با وقفه های توزیعی ARDL استفاده می شود. نتایج این مطالعه نشان می دهد که رشد بهره وری کل عوامل ایران در دوره مورد بررسی نوسانات زیادی داشته و میانگین نرخ رشد آن برابر با 0.09 -% است. این مطلب نشان دهنده این است که بهره وری کل عوامل به طور مناسب رشد نکرده و با پیش بینی های اقتصادی فاصله زیادی دارد. برای مثال در برنامه چهارم توسعه، رشد بهره وری کل عوامل، 3.31 % در نظر گرفته شده بود ولی با توجه به نتایج به دست آمده در تخمین مدل، هدف تعیین شده به سرانجام نرسیده است
کلیدواژه ها:
رشد بهره وري كل عوامل، ايران، شاخص كندريك، روش ARDL
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/949951/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهری کارنامی، یاسر و احسانی، محمدعلی،1397،رشد بهره وری کل عوامل در ایران،کنگره ملی تحقیقات بنیادین در مدیریت اقتصاد و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/949951
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مهری کارنامی، یاسر؛ محمدعلی احسانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، مهری کارنامی؛ احسانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.