سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: EMACONG01_068
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 79
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش شرکت های دانش بنیان بر مدیریت کسب و کار
چکیده مقاله:
در عصر جهانی حاضر، یکی از ارکان اصلی رشد و توسعه پایدار در هر کشوری، رونق و شکوفایی موسسات دانش بنیان است. شرکت ها و موسسات بزرگ همواره نقش مهمی در اقتصاد خواهند داشت. شرکت های دانش بنیان هم به عنوان رقیب و هم به عنوان الگو باعث می شوند که بتدریج دانش در پیکره شرکت های بزرگ نفوذ کند و طعم و عطر دانش در عملکرد و محصولاتشان دیده شود. در کشور ما نیز اخیرا توجه زیادی به این بخش شده است اما نکته بسیار مهم نبود یک تعریف مشخص از شرکت های دانش بنیان و هم چنین اجرایی نشدن قوانین تصویب شده و بسته های حمایتی دولت برای این شرکت ها است. شکل اشتغال در کشور در حال تغییر است و باید متناسب با نیروی ورودی به بازار کار باشد. در جوامع امروزی باتوجه به سرعت تغییرات و پیچیدگی محیط کسب و کار، دانش به یک منبع کلیدی تبدیل شده و به عنوان دارایی حیاتی جهت کسب مزیت رقابتی به شمار می آید. در این فضا بانک ها نیازمند استفاده از دانش بوده و مستعد پیاده سازی برنامه های مرتبط با مدیریت دانش می باشند. هدف مقاله حاضر نقش شرکت های دانش بنیان بر چگونگی داشتن مدیریت کسب و کار می باشد.
کلیدواژه ها:
مديريت دانش، شركت هاي دانش بنيان، مديريت كسب و كار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/949908/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دالوندی، سمیرا،1397،نقش شرکت های دانش بنیان بر مدیریت کسب و کار،کنگره ملی تحقیقات بنیادین در مدیریت اقتصاد و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/949908
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، دالوندی، سمیرا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، دالوندی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی مولفه های کلیدی بر موفقیت استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان
- اقتصاد دانش بنیان و کارآفرینی
- مدیریت کسب و کار شرکت های دانش بنیان در حوزه فناوری نانو
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.