سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: EMACONG01_062
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 93
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی نقش دولت الکترونیک در کاهش مفاسد اداری- اقتصادی در سازمان های دولتی ایران (مطالعه موردی اداره گمرکات استان مازندران)
چکیده مقاله:
هدف اصلی این تحقیق بررسی تاثیر دولت الکترونیک (گمرک الکترونیک) بر کنترل فساد اقتصادی و اداری می باشد. پژوهش حاضر، از آنجایی که هدفش تعیین روابط تجربی بین عوامل تعیین شده (پولشویی، پارتی بازی و ...) و سیستم الکترونیک و همچنین افزودن به دانش کاربردی در این زمینه می باشد از نظر هدف کاربردی و از نحوه گردآوری اطلاعات توصیفی از نوع پیمایشی است. جامعه آماری در این پژوهش شامل کارشناسان و مدیران سازمان اداره گمرک استان مازندران، اساتید دانشگاه و اساتید اخلاق می باشد که تعداد آن ها 120 نفر ارزیابی شد. روش نمونه گیری در این تحقیق روش سرشماری بوده است. اعضا نمونه مورد بحث متعلق به کلیه طبقات تحصیلی، سنی و خدمتی بوده و محدودیتی در این مورد برای اعضا جامعه آماری وجود نداشت. جهت انتخاب نمونه از جدول مورگان استفاده می گردد با این روش تعداد نمونه برابر با 92 نفر می باشد. به منظور اجرای تحقیق، پرسشنامه طراحی شده برای ارزیابی تاثیر گمرک سنتی و الکترونیک بر فساد اداری در نظر گرفته شده است. نتایج تحقیق نشان داد که در تمامی مقایسات سیستم الکترونیک در مقایسه با سیستم سنتی تاثیر قابل ملاحظه ای بر کاهش فساد اداری داشته است.
کلیدواژه ها:
دولت الكترونيك، سيستم سنتي گمرك، مفاسد اداري، مفاسد اقتصادي، اداره گمرك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/949902/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:الهی، مهدی و اسدی، سوگند و نظری، مرتضی،1397،ارزیابی نقش دولت الکترونیک در کاهش مفاسد اداری- اقتصادی در سازمان های دولتی ایران (مطالعه موردی اداره گمرکات استان مازندران)،کنگره ملی تحقیقات بنیادین در مدیریت اقتصاد و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/949902
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، الهی، مهدی؛ سوگند اسدی و مرتضی نظری)
برای بار دوم به بعد: (1397، الهی؛ اسدی و نظری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی کسب و کار الکترونیکی و نقش آن در صادرات ایران
- بررسی اهمیت محصولات تراریخته و نقش آن در توسعه کشاورزی پایدار
- اهمیت و ضرورت فناوری اطلاعات و ارتباطات در مدیریت هتل داری در عصر جهانی شدن خدمات ؛ مورد پژوهی : جزیره قشم
- مقایسه روش های ساخت به شیوه LSF و ICF و سیستم سازه بتنی ازنظر زمان و هزینه
- مدل توسعه دولت الکترونیک در ایران 1404
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.