سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: EMACONG01_047
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 269
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر مفاهیم و تئوری های حکمرانی سازمانی مطلوب
چکیده مقاله:
این مقاله مفاهیم، اصول و تئوری های ارائه شده پیرامون حاکمیت سازمانی را بررسی نموده است. با توسعه نظام سرمایه داری، شرکت ها روز به روز قوی تر شده و از قدرت بیشتری برخوردار گشته اند. در دنیای رقابتی امروز سازمان ها همواره در تلاشند تا دانش حکمرانی بسیار مناسبی را در سازمان های خود ایجاد نمایند. در واقع وجود حاکمیت سازمانی در سازمان های دولتی و غیر دولتی بسیار حیاتی است، زیرا حکمرانی خوب می تواند در هر چه بهتر شدن عملکرد آنها تاثیرگذار باشد. انتظار می رود که هر یک از سازمانها نسبت به اجرای یک خط مشی و سیاست حکمرانی اقدام نموده و از آن به منظور دستیابی به یک هدف مشخص استفاده نمایند. نظریه های اخیر پیرامون حکمرانی سازمانی با تئوری عاملیت و کارگزاری آغاز شده و پس از آن به تئوری خادمیت و نظریه ذینفعان گسترش یافته است. علاوه بر این، تئوری وابستگی به منابع، نظریه سیاسی، نظریه مشروعیت و نظریه قرارداد اجتماعی از دیگر نظریه های این مقوله به شمار می روند. تصور می شود که برای توصیف و پیاده سازی یک شیوه و روش حکمرانی موثر و فعالیت مدیریتی کارآمد، شکل ترکیبی از نظریه های مختلف بهتر از فرضیه حکمرانی سازمانی بر اساس یک نظریه واحد عمل نماید.
کلیدواژه ها:
حكمراني سازماني، اصول حكمراني سازماني، تئوري هاي حكمراني سازماني.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/949887/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیک زاد، جعفر و زارع دیزج، علی،1397،مروری بر مفاهیم و تئوری های حکمرانی سازمانی مطلوب،کنگره ملی تحقیقات بنیادین در مدیریت اقتصاد و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/949887
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، بیک زاد، جعفر؛ علی زارع دیزج)
برای بار دوم به بعد: (1397، بیک زاد؛ زارع دیزج)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عملکرد مدیریت ذینفعان در موفقیت پروژه های گاز در شرایط تحریم
- معرفی شاخصهای ارزیابی سیاست علم و فناوری در دو روش تحلیل ذینفعان و فناوری مطلوبیت چندمعیاره ( MAUT)
- بررسی و تبیین تئوری حکمرانی خوب
- تبیین و ارزیابی شاخص حاکمیت شرکتی دربورس اوراق بهادار تهران
- هزینه یابی دوره عمر محصول
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.