سال انتشار: 1397
محل انتشار: دومین همایش ملی آب و سازه های هیدرولیکی
کد COI مقاله: NCWHS02_077
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 89
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی عملکرد هوادهی 4، 5 و 7 ساعته فاضلاب در لاگون هوادهی تصفیه خانه دزفول و تاثیر آن بر پارامتر کیفی T.S.S
چکیده مقاله:
ایران کشوری با اقلیم عمدتا گرم و خشک است. میزان بارندگی سالانه 250 تا 300 میلیمتر به صورت توزیع نامناسب می باشد. رشد سریع جمعیت مهمترین عامل کاههش سرانه آب تجدید شونده کشور در قرن گذشته بوده است. جمعیت ایران در طی این هشت دهه، از حدود 8 میلیون نفر در سال 1315 به 87 میلیون نفر تا پایان سال 1395 رسیده است. مطالعات و بررسی ها نشان می دهد که در سال 1386 از کل منابع آب تجدید شونده کشور حدود 5/89 میلیارد متر مکعب جهت مصارف بخش های کشاورزی، صنعت و معدن و خانگی برداشت شده که حدود 83 میلیارد متر مکعب آن (93 درصد) به بخش کشاورزی، 5/5 میلیارد متر مکعب (6 درصد) به بخش خانگی و مابقی به بخش صنعت و نیازهای متفرقه دیگر اختصاص داشته است. لذا با توجه به مطالب فوق و به منظور به کارگیری پساب خروجی تصفیه خانه فاضلاب در بخش کشاورزی و صنعت ضرورت دارد تمامی پارامترهای کیفی تصفیه مطابق دستورالعمل های کیفی ارائه شده توسط سازمان محیط زیست باشند. تا مجوز به کارگیری پساب صادر گردد. و از آنجایی که در تصفیه خانه فاضلاب با سیستم لاگون های هوادهی بدون برگشت لجن نظیر تصفیه خانه فاضلاب دزفول لاگون های هوادهی بویژه نوع هواده ها و زمان کارکرد هواده ها بیشترین تاثیر را روی روند فعالیت های بیولوژیکی و نهایتا پارامترهای کیفی نظیر T.S.S دارد. لذا به منظور بهره وری بیشتر و صرفه جوی در بخش هزینه های تصفیه خانه فاضلاب و انرژی ضرورت دارد هواده ها در یک سیکل زمانی مشخص در هر روز مورد استفاده قرار گیرند. به همین منظور ایده کار هواده ها در فواصل زمانی 4، 5 و 7 ساعته و انتخاب بهترین زمان که تاثیرگذاری بیشتری بر روی پارامترهای کیفی پساب دارد توسط نرم افزار اکسل و نرم افزار spss در قالب پایان نامه کارشناسی ارشد اساس کار تحقیقاتی قرار گرفت.
کلیدواژه ها:
پارامتر T.S.S و نرم افزارهاي Excel ,Spss
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/949670/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوبهار، مسعود و طاهری قناد، سعید و افروس، علی،1397،ارزیابی عملکرد هوادهی 4، 5 و 7 ساعته فاضلاب در لاگون هوادهی تصفیه خانه دزفول و تاثیر آن بر پارامتر کیفی T.S.S،دومین همایش ملی آب و سازه های هیدرولیکی،دزفول،،،https://civilica.com/doc/949670
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، نوبهار، مسعود؛ سعید طاهری قناد و علی افروس)
برای بار دوم به بعد: (1397، نوبهار؛ طاهری قناد و افروس)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی اثرات زیست محیطی توسعه جاده ( محور سوادکوه – قائم شهر) در شهرستان سوادکوه واقع دراستان مازندران
- مکان یابی محل دفن پسماند شهری در دشت سلطانیه- خدابنده با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره
- ارزیابی اثرات محیط زیستی گزینه های مدیریت پسماند شهر سیرجان با استفاده از ماتریس لئوپولد ایرانی
- تلفیق ارزیابی چندمعیاره و GIS جهت ارزیابی توان اکولوژیک شهرستان ایرانشهر برای توسعه شهری
- ارزیابی کیفیت آب رودخانه گرگر براساس شاخصهای انتخابی کیفیت آب (PRATI NSFWQI
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.