سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: JR_NHR-2-7_009
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 59
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و تبیین نقش قدرت و همکاری در جامعه ذیل سیستم تفکیک قوا (با تاکید بر رژیم مشارکت قوا)
چکیده مقاله:
بحث قدرت یکی از مسایل محوری در فلسفه سیاسی است و نحوه عمل ان همواره از مهم ترین مسایل مطرح در سیاست به شمار می رفته است. نمی توان در بحث سیاست و عمل سیاسی، قدرت را فراموش کرد، زیرا در سیاست مهم ترین چیز، کاربرد قدرت و تعیین قدرت سیاسی در داخل دولت از طریق ایجاد سه قوه ی مقننه، مجریه و قضاییه با هدف جلوگیری از تمرکز قدرت و سامان بهتر امور سیاسی و در نهایت ایجاد نظام های مردم سالارانه بودیم. اما الزاما اشکال اجرایی مختلف تفکیک قوا هیچگاه تضمینی برای نیل به دموکراسی نبوده است. هدف از پژوهش حاضر پاسخ به این سوال است که آیا در جامعه فقط باید یک مرکز اساسی قدرت وجود داشته باشد همچنین پژوهش حاضر به دنبال بررسی و مقایسه نظرات اندیشمندان علوم سیاسی در بهینه بودن تمرکز یا عدم تمرکز قدرت در نظام سیاسی ایران می باشد. فرضیه مقاله این است که شراکت کاری و همکاری سیاسی میان قوای سه گانه، رژیم مشارکت قوا تمرکز قدرت سیاسی را به عقب رانده و بیشتر از سایر اشکال اجرایی تفکیک قوا به اصول شناخته شده ی مردم سالاری نزدیک تری و با آن سازگارتر است.
کلیدواژه ها:
جامعه، قدرت، سيستم، تفكيك قوا، استبداد، مشاركت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/948760/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حیدری، سامان و عسکری حصن، شهرام،1397،بررسی و تبیین نقش قدرت و همکاری در جامعه ذیل سیستم تفکیک قوا (با تاکید بر رژیم مشارکت قوا)،،،،،https://civilica.com/doc/948760
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، حیدری، سامان؛ شهرام عسکری حصن)
برای بار دوم به بعد: (1397، حیدری؛ عسکری حصن)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- واکاوی مفاهیم تعلیم و تربیت در مثنوی معنوی (مبتنی بر قرآن و روایات)
- تأملی بر تربیت درمکتب انسان ساز سعدی
- بررسی محتوای تربیتی اشعار خواجه عبدالله انصاری از منظر روانشناسی
- تحلیل محتوای کیفی کتاب های مطالعات اجتماعی دوره ی ابتدایی از منظر تربیت اخلاقی
- بررسی جایگاه تربیت در کتاب فارسی ششم سال تحصیلی 1400-1399
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.