سال انتشار: 1382
محل انتشار:
ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_236_5151083699
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,626
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله GIS توسعه مدل تانک با استفاده از
چکیده مقاله:
مدل تانک یکی از مد لهای پیشنهادی است که رواناب حاصل از بارش بر روی حوزه آبریز را توسط چند تانک متوالی به طور قابل توجهی در مدلسازی هیدرولوژیکی بکار برده شده اند. (GIS) شبیه سازی می کند. سیست مهای اطلاعات جغرافیایی یکی از اهداف مهم بکارگیری این سیست مها لحاظ نمودن تغییرات مکانی سیستم بارش رواناب است. برای نیل به هدف فوق، اطلاعات ورودی به مدل پیشنهادی در این تحقیق به دو گروه تقسی مبندی شده است. گروه اول شامل داد ههای هیدرولوژیکی نظیر آمار بارندگی و سیلاب ثبت شده در ایستگ ا ههای اندازه گیری است. گروه دوم اطلاعات توصیفی است استخراج م یشود. مدل علاوه بر شبی هسازی، قابلیت کالیبراسیون را GIS که از تجزیه و تحلی لهای انجام گرفته توسط توابع نیز دارا است که بر اساس هیدروگراف های حاصل از مشاهدات انجام می گیرد و می توان آن برای چندین زیرحوزه انجام انجام شود اگر چه شبیه سازی نیازمند بسط و GIS داد. شبی هسازی مدل می تواند با استفاده از برنامه کامپیوتری و یا در محیط برای رسم نمودارهای هیدروگراف سیل به منظور تسهیل در GIS توسعه فراتر است. همچنین از قابلی تهای گرافیکی محیط نتیج هگیری استفاده م یشود. مدل پیشنهادی برای حوزه آبریز معرف امامه بکار رفته و پس از کالیبراسیون، با استفاده از همراه با GIS مشاهدات مستقل صحت مدل مورد تایید قرار گرفته است. نتایج مدل حاکی از آن است که با استفاده از دخالت تغییرات مکانی بارش، دقت نتایج افزایش یافته است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE06_236_5151083699 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/948/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:هاشمی، مهدی و برهانی داریان، علیرضا،1382،GIS توسعه مدل تانک با استفاده از،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/948
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، هاشمی، مهدی؛ علیرضا برهانی داریان)
برای بار دوم به بعد: (1382، هاشمی؛ برهانی داریان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- برهانی داریان، ع.، "جزوه مدلهای ریاضی در هیدرولوژی". انتشارات دانشگاه ...
- تماب (سازمان تحقیقات منابع آب ایران)، "گزارش آماری حوزه آبریز ...
- a spatially distributed unit hydrograph by using GIS'. HydroGIS 93: ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی بهره برداری از منابع آب با استفاده از الگوی برنامه ریزی خطی
- مقایسه مدل های سری زمانی خودهمبسته با میانگین متحرک و هالت وینترز در پیش بینی بارش
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.