سال انتشار: 1376
محل انتشار: دوماهنامه فیض، دوره: 1، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_FEYZ-1-3_010
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 193
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین فراوانی حاملان استرپتوکوک پنومونیا در گلوی دانش آموزان مدارس شهر کاشان سال 1374
چکیده مقاله:
سابقه و هدف: با توجه به شیوع بالای حاملان و عفونت های استرپتوکوکوس گنومونیا (پنوموکوک) و عوارض آن ها در جوامع انسانی ونیز عدم اطلاع از شیوع حاملان این باکتری، این تحقیق روی دانش آموزان مدارس شهر کاشان در سال 1374 انجام گرفت.مواد و روش ها: تحقیق به روش توصیفی صورت پذیرفت. نمونه گیری از دانش آموزان به روش تصادفی چند مرحله ای و طبقه بندی مدارس شهر به چهار منطقه و سپس نمونه گیری خوشه ای از مدارس در هر منطقه و در هر مدرسه به صورد سیستماتیک روی 707 نفر انجام گرفت. در حین نمونه گیری از دانش آموزان فرم اطلاعاتی حاوی خصوصیات جنس، سن، مقطع تحصیلی، سابقه بیماری های تنفسی در دانش آموز و اعضای خانواده، شغل پدر و میزان تحصیلات او و نوع منطقه پر می شد. سواب گلو در محیط های کشت انتخابی و عمومی کشت شده و به آزمایشگاه میکروب شناسی دانشکده پزشکی منتقل گردید و وجود یا عدم وجود باکتری فوق در آن ها بررسی می شد. براساس شیوع آلودگی در نمونه ها، فاصله اطمینان آن در جامعه برآورد گردید و نیز میزان اهمیت خصوصیات فردی با آلودگی به باکتری نیز مشخص شد. یافته ها: در نمونه های مورد بررسی، 92 نفر (13 درصد) حامل باکتری بودند. میزان فراوانی حاملان در دخترها 20 درصد و در بین پسران 6/9 درصد و میزان فراوانی حاملان در دانش آموزان ابتدایی، راهنمایی و متوسطه به ترتیب 17/6 درصد، 8/1 درصد و 7/8 درصد بود. فراوانی حاملان در مناطق مختلف کاشان متفاوت است. میزان جداسازی باکتری با استفاده از محیط انتخابی 16 درصد (با حساسیت 80 درصد و ویژگی 53 درصد) نسبت به محیط کشت عمومی که 8 درصد بود برآورد گردید. بین مقطع تحصیلی دانش آموزان و جنس و نوع منطقه شهری با میزان حامل بودن همبستگی وجود داشت (به ترتیب 0/002=) اما P؛ X(2)=9/44 , P<0/001, X(2)=26/69, P<0/001 و X(2)=22/43, P<0/001 بین سابقه بیماری در دانش آموز و خانواده او و تحصیلات پدر دانش آموز همبستگی وجود نداشت. نتیجه گیری: با توجه به شایع بودن این باکتری در بین دانش آموزان به خصوص در سنین پایین تر، توصیه می گردد تحقیقات تحلیلی برای شناخت علل به وجود آورنده و اقدام لازم برای آموزش، پیشگیری و درمان عوارض ناشی از باکتری فوق به عمل آید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_FEYZ-1-3_010 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/946606/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صفاری، محمود و قوامیان، پریوش و ارشادی، احمد،1376،تعیین فراوانی حاملان استرپتوکوک پنومونیا در گلوی دانش آموزان مدارس شهر کاشان سال 1374،https://civilica.com/doc/946606
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1376، صفاری، محمود؛ پریوش قوامیان و احمد ارشادی)
برای بار دوم به بعد: (1376، صفاری؛ قوامیان و ارشادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Survival Analysis of Patients With High Blood Pressure Until Acute Renal Failure in the SPRINT Study
- Epidemiological Study of Myasthenia Gravis in Patients Referring to Farshchian Hospital in Hamadan
- Internet Addiction, Prevalence, and Related Factors: A Study on Newly Arrived Students of Hormozgan University of Medical Sciences
- Manifestly Altered MicroRNAs in Poly Cystic Ovary Syndrome
- The Frequency of Cytomegalovirus and Toxoplasma Among Microcephalic and Hydrocephalic Neonates Admitted to Pediatric Hospital in Bandar Abbas
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.