سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: JR_ARMA-3-10_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 109
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثر تغییر مبنای حسابداری بر قابلیت اعتماد گزارش های مالی در ادارات وسازمان های دولتی استان کرمانشاه
چکیده مقاله:
هدف از انجام این پژوهش بررسی اثر تغییر مبنای حسابداری بر قابلیت اعتماد می باشد، جامعه آماری پژوهش حاضر ادارات و سازمان های دولتی استان کرمانشاه می باشند. نمونه تحقیق نیز از بین این ادارات و سازمان ها انتخاب شده اند. سال تحقیق نیز سال 1396 و برای انجام تحقیق از داده های مالی سال های 1392 تا 1396 استفاده شده است. این پژوهش دارای یک فرضیه اصلی و هشت فرضیه فرعی می باشد. برای آزمون فرضیات و تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار Excel و SPSS نسخه 23 استفاده شده است. با توجه به نتایج حاصل از داده ها، می توان گفت حسابداران و مدیران مالی ادارات دولتی شهرستان ملایر، معتقد بودند که استفاده از حسابداری تعهدی می تواند بهتر از حسابداری نقدی، وضعیت مالی ادارات را گزارش کند. در فرضیه اصلی و هشت فرضیه فرعی که ویژگی کیفی گزارشگری مالی را بررسی می کنند، حسابداری تعهدی بر حسابداری نقدی برتری کمی داشته است.
کلیدواژه ها:
مبناي حسابداري، حسابداري تعهدي، حسابداري نقدي، قابليت اعتماد، كيفيت گزارشگري مالي، ادارات و سازمان هاي دولتي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/946395/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رستمی، یزدان و رحیمیان، مجتبی و مهرافزون، امیر،1397،بررسی اثر تغییر مبنای حسابداری بر قابلیت اعتماد گزارش های مالی در ادارات وسازمان های دولتی استان کرمانشاه،،،،،https://civilica.com/doc/946395
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، رستمی، یزدان؛ مجتبی رحیمیان و امیر مهرافزون)
برای بار دوم به بعد: (1397، رستمی؛ رحیمیان و مهرافزون)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.