سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: SRCH01_130
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 124
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله وحدت مقام تعقیب و تحقیق در دادگاه بخش و تاثیر آن در رسیدگی و صدور رای
چکیده مقاله:
در راستای تحقق عدالت کیفری اقتضا دارد که اصول و قواعد تعیی نشده در دادرسی کیفری ، در هر مرحله از دادرسی و یا در هر مرجع رسیدگ یکننده به نحوی باشد که پس از پایان اجرای مجازات مرتکب جرم و یا برائت متهم ، تفاوت و یا شائب های در فرایند عدالت کیفری ایجاد نشود. نظام دادرسی کیفری ایران پس از تغییرات و تبعیتهای زیادی که از نظا م های دیگر داشته است ، با تصویب قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392 واصلاحات آن در سال 1394 ، دادگاه بخش را که اصولا رئیس بخش یا دادرس علی البدل به تنهایی آن را اداره م یکند ، مسئول تعقیب متهم ، تحقیق ، رسیدگی ، صدور حکم و اجرای مجازات قرار داده است ، حال اینکه اگر همان متهم در نزدی کترین شهرستان آن بخش مرتکب همان جرم شده بود وضع به گونه دیگری م یشد. هرچند رعایت اصل ب یطرفی در تمام مراحل دادرسی الزامی است ولی شخص واحد که ابتدا در مقام تعقیب با متهم مواجهه م یشود با ایجاد ذهنی تهای گوناگون روبرو شده تا پس از پایان مرحله تحقیقات مقدماتی و رسیدگی ، در مرحله صدور حکم ، احتمال اینکه به لحاظ ایجاد وضعیت خاص روحی روانی، رعایت اصل رسیدگی ، در مرحله صدور حکم ، احتمالاینکه به لحاظ ایجاد وضعیت خاص روحی روانی، رعایت اصل ب یطرفی دچار خدشه گردد، وجود دارد.
کلیدواژه ها:
مقام تعقيب ، مقام تحقيق، دادگاه بخش، اصل بي طرفي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/946288/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سهراب زاده، علی،1397،وحدت مقام تعقیب و تحقیق در دادگاه بخش و تاثیر آن در رسیدگی و صدور رای،اولین همایش بزرگ مطالعات و پژوهش های علمی علوم انسانی،تهران،،،https://civilica.com/doc/946288
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، سهراب زاده، علی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، سهراب زاده؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مفهومی فسخ و انفساخ و قابلیت اجرای آن در عقد نکاح
- تاملی بر حقوق سیاسی زنان در ایران با تاکید قانون اساسی
- بازبینی اصل شخصی بودن مسؤولیت کیفری در اسناد بین المللی
- قرار جلب به دادرسی در قانون آیین دادرسی کیفری 1394
- مقایسه جرایم محاربه و تروریسم در حقوق کیفری ایران و فرانسه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصل تاخر حادث و آثار آن در حقوق موضوعه و مطالعات فقهی
- بررسی نظریه برچسب زنی از دیدگاه اسلام
- تاثیر گذاری جنسیت در مجازات مجرم در فقه و حقوق ایران
- بررسی حقوق تجارت الکترونیک
- بررسی مشروعیت تنزیل در اسناد تجاری و مبانی فقهی و حقوقی آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.