سال انتشار: 1398
محل انتشار: نخستین کنگره بیماری شناسی گیاهی ایران
کد COI مقاله: PPC01_056
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 256
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت بیماری های پس از برداشت با روش های جایگزین قارچ کش های شیمیایی
چکیده مقاله:
کنترل بیماریهای پس از برداشت با استفاده از سموم قارچ کش شیمیایی، یکی از راهکارهای کاهش ضایعات و افزایش عملکرد تولید غذا در دهه های اخیر بوده است. ادامه روند فعلی در افزایش مصرف سموم شیمیایی و مخاطرات سلامتی و زیست محیطی آنها، دورنمای امنیت غذایی جهان را با چالشهای جدی همراه ساخته است. در این مقاله، نتایج تحقیقات تلفیقی و هدفمند در قالب پایان نامه های دانشجویی و طرحهای مشترک مراکز تحقیقاتی با موسسه دانش میوه خاورمیانه، مورد تجزیه وتحلیل قرارگرفته است. چنانچه راهبردهای فناورانه با محوریت کاهش لطمات فیزیکی و مکانیکی، مدیریت نقطه شبنم، ضدعفونی کننده های گیاهی، کنترل گازهای اتمسفری و ترکیبات فرار، متابولیتهای ثانویه، بیماری شناسی مولکولی، پروبیوتیک های گیاهی، سموم ارگانیک و تحریک مکانیسمهای دفاعی گیاهان، منتج به تجاریسازی روشهای غیر شیمیایی در کنترل بیماریهای پس از برداشت و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی شده است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/945857/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بیات، وحید و انتظاری آبندانکشی، امین و عمرانی، آزاد،1398،مدیریت بیماری های پس از برداشت با روش های جایگزین قارچ کش های شیمیایی،نخستین کنگره بیماری شناسی گیاهی ایران،کرج،،،https://civilica.com/doc/945857
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، بیات، وحید؛ امین انتظاری آبندانکشی و آزاد عمرانی)
برای بار دوم به بعد: (1398، بیات؛ انتظاری آبندانکشی و عمرانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- جرم انگاری و ضمانت اجرایی قانون حفاظت از خاک در کانادا و چین و ایران
- اثر بیوچار بر شاخص خمیرایی خاک
- ارزیابی رشد هتروتروفیک گیاهچه (نمو گیاهچه) ارقام گندم در پاسخ به تنش غرقابی
- بهینه سازی فاکتورهای مؤثر در تولید pericyclivine و vindorosine از اندام هوایی گیاه پروانش (Catharanthus roseus) به روش سطح پاسخ (RSM)
- ارزیابی ژنوتیپ های مختلف گندم نان پاییزه از نظر عملکرد در شرایط نرمال و تنش رطوبتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.