سال انتشار: 1392
محل انتشار: مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد، دوره: 37، شماره: 4
کد COI مقاله: JR_JMDS-37-4_009
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 92
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آلودگی باکتریایی یونیت های بخش های ترمیمی و پریوی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی
چکیده مقاله:
مقدمه: آلودگی باکتریال سطوح کلینیکی می تواند یکی از علل عفونت های متقاطع باشد. هدف از این مطالعه، بررسی میزان و نوع آلودگی باکتریایی در یونیت های بخش ترمیمی و پریوی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی قبل و بعد از کار بر روی بیماران در سال تحصیلی 90-91 بود.
مواد و روش ها: نمونه گیری به روش تصادفی ساده بر روی 30 یونیت فعال بخش های ترمیمی و پریو صورت گرفت. از سه محل پشتی صندلی، کلید روشن خاموش چراغ و دستگیره سینی، قبل و بعد از کار با یک بیمار با استفاده از سواپ استریل مرطوب نمونه گیری به عمل آمد. کلونی های تشکیل شده شمارش و از تست های شیمیایی برای شناسایی باکتری های جداشده استفاده شد. جهت آنالیز آماری از تست های من ویتنی، کای اسکوئر و کروسکال والیس استفاده شد و سطح معنی داری 05/0 در نظر گرفته شد.
یافته ها: نمونه گیری بعد از اتمام کار درمانی نشان داد که 57 مورد از 90 نمونه گیری، آلوده بودند و بیشترین باکتری از نوع استافیلوکوک اورئوس بود. آلودگی تابوره بیشتر از دو ناحیه دیگر بود (025/0P=) ومیزان آلودگی در بخش ترمیمی بیشتر از پریو گزارش شد (036/0P=).
نتیجه گیری: آلودگی میکروبی سطوح کار بعد از درمان یک بیمار، بطور قابل ملاحظه ای افزایش می یابد. بنابراین ضدعفونی کردن سطوح یونیت و صندلی در فواصل بیماران ضروری به نظر می رسد.
کلیدواژه ها:
آلودگي باكتريال, يونيت دندانپزشكي, عفونت متقاطع
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/945265/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ولیان، اعظم و شهبازی، راضیه و فرشیدنیا، سمیه و طباطبائی، فهیمه سادات،1392،بررسی آلودگی باکتریایی یونیت های بخش های ترمیمی و پریوی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی،،،،،https://civilica.com/doc/945265
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، ولیان، اعظم؛ راضیه شهبازی و سمیه فرشیدنیا و فهیمه سادات طباطبائی)
برای بار دوم به بعد: (1392، ولیان؛ شهبازی و فرشیدنیا و طباطبائی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.