جیوه، خطرات و راههای جلوگیری از مسمومیت جیوه
محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی ایمنی و مدیریت HSE
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 7,021
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
HSE01_078
تاریخ نمایه سازی: 16 فروردین 1385
چکیده مقاله:
جیوه فلز سفید رنگ نقره ای است که در دمای اتاق به حالت مایع است و یکی از قدیمیترین و سنگین ترین فلزاتی است که بشر تاکنون می شناسد در این مقاله زیانها و مسمومیتهای جیوه و راههای جلوگیری از آن مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است. هیچکس نمی داند حد نرمال جیوه در بدن انسان چقدر است اما آنچه شناخته شده اینست که جیوه می تواند باعث طیف وسیعی از مشکلات فیزیکی و حیاتی گردد.
مهمترین راه جلوگیری از خطرات ناشی از جیوه ایجاد محدودیت قرار گرفتن در معرض جیوه است. جیوه و ترکیبات آن توسط پوست و بلعیدن و تنفس جذب بدن می شود. که خطرناک ترین آنها از طریق استنشاق است. ماکزیمم مقدار مجاز بخار جیوه در هوای محیط کار 0/1 میلی گرم در متر مکعب و ماکزیمم مقدار جیوه مجاز در خون 0/03 میلی گرم در لیتر است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فریبرز ذوالفقاریان
پژوهشکده ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز تهران
شراره آریا
مدیریت پژوهش و توسعه شرکت ملی نفت ایران، تهران
علیرضا خدابنده شهرکی
پژوهشکده ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز، تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :