سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CSUMSMED05_290
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 120
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله سنجش نیازهای آموزشی پرستاران در بیمارستان های آموزشی شهر کرمان به منظور پیاده سازی مداخلات آموزشی با استفاده از تلفن همراه
چکیده مقاله:
مقدمه: برنامه های آموزشی به منظور تامین نیازهای آموزشی فراگیران طراحی می شوند. با توجه به گسترش سریع مرزهای دانش، پرستاران نیاز به کسب مهارتهای جدید دارند. آموزش منطبق بر نیاز پرستاران عامل اصلی در ارتقای کیفیت مراقبت سلامت ارائه شده توسط این گروه است. شناسایی نیازهای آموزشی پرسنل مراقبت سلامت و بررسی توانایی های آنها یک گام ضروری در طراحی و پیاده سازی مداخلات آموزشی با استفاده از تلفن همراه می باشد. هدف این مطالعه شناسایی نیازهای آموزشی پرستاران بود.روش تحقیق: این مطالعه توصیفی- تحلیلی در بهار 1397 روی پرستاران شاغل در 3 بیمارستان آموزشی شهر کرمان انجام شد. داده ها توسط پرسشنامه سنجش نیازهای آموزشی پرسنل مراقبت سلامت تدوین شده توسط سازمان بهداشت جهانی گردآوری شد. این ابزار دارای 5 زیر مجموعه : تحقیق و بازرسی، ارتباطات و کار تیمی، وظایف بالینی، مهارت های اجرایی و اداری، وظایف مدیریتی و سرپرستی می باشد. پرسشنامه ابتدا به زبان فارسی ترجمه شد و پس از بازترجمه به انگلیسی، تطابق فرهنگی آن سنجیده شد. روایی آن توسط 2 متخصص انفورماتیک پزشکی تایید شده و ضریب همبستگی پایایی آن (0.89=α) محاسبه گردید. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS 24 استفاده شد.یافته ها: در مجموع 126 پرستار در این مطالعه شرکت کردند. 95 درصد شرکت کنندگان زن بودند. میانگین سنی آنها 34 و میانگین سابقه کار آنان 11 سال بود. بیشترین اولویت آموزشی شرکت کنندگان مربوط به زیرمجموعه تحقیق و بازرسی بود. سایر اولویت های آنها به ترتیب مربوط به زیرمجموعه های وظایف مدیریتی و سرپرستی، وظایف بالینی، ارتباطات و کار تیمی، مهارت های اجرایی و اداری بود.نتیجه گیری: این مطالعه مهمترین اولویت ها و نیازهای آموزشی پرستاران را شناسایی نمود. براساس نتایج مهمترین اولویت آموزشی و نیاز شرکت کنندگان در زمینه تحقیق و بازرسی و وظایف مدیریتی و سرپرستی می باشد. در نظر گرفتن نیازهای آموزشی پرستاران می تواند راهنمای تصمیم گیرندگان برای پیاده سازی و اجرای برنامه های کاربردی باشد. به کارگیری برنامه های آموزشی مبتنی بر نیاز پرستاران موجب افزایش مهارت آنها در زمینه های بالینی، مدیریتی و ارتباطی و در نتیجه بهبود مراقبت سلامت و افزایش ایمنی بیمار می شود.
کلیدواژه ها:
نيازسنجي، نيازهاي آموزشي، تلفن همراه، پرستار، بيمارستان.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/933780/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جنتی، نازنین و سلمانی زاده، فرزاد و خواجویی، رضا،1397،سنجش نیازهای آموزشی پرستاران در بیمارستان های آموزشی شهر کرمان به منظور پیاده سازی مداخلات آموزشی با استفاده از تلفن همراه،پنجمین همایش پژوهشی سالیانه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان،سمنان،،،https://civilica.com/doc/933780
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، جنتی، نازنین؛ فرزاد سلمانی زاده و رضا خواجویی)
برای بار دوم به بعد: (1397، جنتی؛ سلمانی زاده و خواجویی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- The Effect of Pillbox Use on Medication Adherence Among Elderly Patients: A Randomized Controlled Trial
- Hematological Changes, Serum Interferon Gamma and Interleukin-۴ Alterations in Normal Pregnancy and Preeclampsia
- Survey on the Causes of Road Traffic Accidents in Sulaymaniyah, Kurdistan Region, Iraq
- Adenosine A۱ Receptor Antagonist Up-regulates Casp۳ and Stimulates Apoptosis Rate in Breast Cancer Cell Line T۴۷D
- Effects of a Brief Behavioral Training Program on Sleep Quality in Older Adults With Moderate Sleep Disturbances
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.