بهینه کاوی سیستم لجستیک معکوس در سازمان های نظامی
محل انتشار: فصلنامه مدیریت زنجیره تامین، دوره: 20، شماره: 60
سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 583
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_SCMJ-20-60_005
تاریخ نمایه سازی: 7 مهر 1398
چکیده مقاله:
در این مقاله سعی شده است با مطالعه تطبیقی لجستیک معکوس ارتشهای پیشرو و به کارگیری نظرات خبرگان این موضوع در سازمان های نظامی، روش های بهبود در فرآیندها و ساختار لجستیک معکوس در سازمان های نظامی استخراج شود. بدین منظور در حوزه لجستیک معکوس ارتش های عضو ناتو، کشورهای روسیه، انگلستان و امریکا مورد مطالعه، بررسی و تحلیل قرار گرفت. نقاط قوت و ضعف هر کشور احصا شده و پس از جمع بندی و صحه گذاری توسط خبرگان، موارد قابل پیاده سازی در سازمان مورد مطالعه، راهکارهای بهبود در سه حوزه فرآیندهای تخصصی لجستیک معکوس، فرآیندهای مدیریتی و توانمندسازها دسته بندی شد. مطالعه تطبیقی یکی از روش هایی است که تحت عنوان الگوبرداری نیز مورد استفاده قرار می گیرد، در این روش به طور مداوم وضعیت ها، پیشرفت ها، فناوری و کیفیت خدمات و همچنین سیستم های سایر مراکز و سازمان های مشابه که پیشرفته تر از سازمان ما می باشند مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته و از مزیت های آنها الگوبرداری می شود. یکی از زیرسامانه های آماد و پشتیبانی در سازمان مورد مطالعه لجستیک معکوس تعیین تکلیف اقلام و تجهیزات است که به مقوله تعیین وضعیت اقلام و تجهیزات مازاد و بلااستفاده سازمان پرداخته و با انجام این اقدام، وضعیت کالاهای مازاد سازمان به لحاظ قابل استفاده بودن، از رده خارج بودن، قابل واگذاری یا اهداء بودن و مواردی از این دست تعیین می شود
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا عباسی
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه جامع امام حسین (ع)
حسین غفاری توران
کاندید دکترای مهندسی صنایع، مدیر گروه پژوهشی آماد (زنجیره تامین)، مرکز مطالعات و پژوهش های لجستیکی، دانشگاه جامع امام حسین(ع)
حسین قنبریان
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه جامع امام حسین (ع)، پژوهشگر مرکز مطالعات و پژوهش های لجستیکی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :