سال انتشار: 1393
محل انتشار: فصلنامه رادار، دوره: 2، شماره: 4
کد COI مقاله: JR_RADAR-2-4_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 114
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی خصوصیات الکترومغناطیسی نانوکامپوزیت های اپوکسی-گرافن
چکیده مقاله:
در این پژوهش، خصوصیات الکترومغناطیسی نانوکامپوزیت های اپوکسی-گرافن تا wt%3، در باندX بررسی شد. نتایج نشان داد که این نانوکامپوزیت ها قابلیت نفوذ مغناطیسی خاصی را از خود نشان نمی دهند و می توان آن را برابر1در نظر گرفت. اما نفوذپذیری الکتریکی قابل توجهی دارند. به طوری که بخش حقیقی آن برای نمونه wt%3 گرافن، 8/4 در فرکانس GHz8 و 6/8 در فرکانس GHz12 اندازه گیری گردید که به ترتیب 2/9 و 2/3 برابر اپوکسی در مقادیر فرکانس مشابه می باشد. همچنین بخش موهومی آن، 5/8 در فرکانس GHz8 و 4/4 در فرکانس GHz12 اندازه گیری شد که به ترتیب 144 و 68 برابر مقدار آن در اپوکسی می باشد. مقادیر متوسط 0/5 و 0/8 به ترتیب برای فاکتور اتلاف نمونه های 2 و wt%3 گرافن و هدایت الکتریکی موثر، بهطور متوسط برابر با S/m3 برای نمونه wt%3 گرافن به دست آمد. این نتایج نشان داد که نانوکامپوزیت های اپوکسی-گرافن گزینه مناسبی برای کاربرد به عنوان ماده جاذب امواج الکترومغناطیسی می باشند.
کلیدواژه ها:
نانو کامپوزیت, اپوکسی, گرافن, مواد جاذب امواج الکترومغناطیسی, قابلیت نفوذ مغناطیسی, نفوذ پذیری الکتریکی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/929937/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جانقربان، کمال و اقرء، رحیم و دانش منش، حبیب و عبیری، حبیب اله،1393،بررسی خصوصیات الکترومغناطیسی نانوکامپوزیت های اپوکسی-گرافن،،،،،https://civilica.com/doc/929937
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، جانقربان، کمال؛ رحیم اقرء و حبیب دانش منش و حبیب اله عبیری)
برای بار دوم به بعد: (1393، جانقربان؛ اقرء و دانش منش و عبیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.