مروری بر الگوریتم زمان بندی در محاسبات ابری مبتنی بر تئوری بازی

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی فناوری در مهندسی برق، کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TECCONF04_190
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 575
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مونا کردستانی شرق

گروه مهندسی کامپیوتر،واحد قوچان،دانشگاه آزاد اسلامی،قوچان ،ایران

حمید طباطبایی

گروه مهندسی کامپیوتر،واحد قوچان،دانشگاه آزاد اسلامی،قوچان ،ایران

چکیده

محاسبات ابری برای تهیه محاسبه پلت فرم های کاربران اینترنت که مقیاس بزرگی از کاربران پویا را تشکیل میدهند کاربرد دارد . محاسبات ابری معمولا0 دارای مقیاس و مقیاس پذیری بالایی هستند. برای تشخیص بهتر محاسبات ابری را میتوان به تعداد زیادی از منابع بلااستفاده و مقیاس بالایی از منابع اصلی مرتبط کرد. و سپس این اندازه را میتوان با توجه به مقدار درخواست و تقاضا به صورت پویا تنظیم کرد که میتواند شامل استفاده کامل از منابع مختلف در سیستم محاسبات ابری برای ارائه خدمات به کاربران و برنامه های کاربردی دیگر باشد.از طریق تکنولوژی مجازی سازی، محاسبات ابری انواع مختلفی را ایجاد میکند و کاربران در هر جایی که باشند میتوانند از طریق آدرس ابری سرویسهای کاربردی مختلفی دسترسی پیدا کنند. لازم است کاربران فقط درخواستهای خود را به برنامه ابر ارسال کندد و دیگر نگران چگونه عمل کردن آن نباشند، زیرا تکنولوژی مجازی سازی، اطلاعات را به صورت متفاوت و واضح در اختیار کاربران قرار میدهد. تکنولوژی مجازی سازی همچنین وابستگی به دستگاه را در سیستم محاسبات ابری کاهش میدهد که امکان مقیاس پذیری بالا را فراهم میکند.

کلیدواژه ها

الگورتم زمان بندی-محاسبات ابری-تئوری بازی- مقیاس پذیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.