سال انتشار: 1389
محل انتشار: چهارمین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
کد COI مقاله: CEE04_346
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 742
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از لاستیکهای فرسوده در بتن به عنوان روشی موثر برای دفع این آلایندههای با دوام محیط زیست
چکیده مقاله:
گسترش صنایع خودرو در جهان سبب گردیده است تا به موازات آن تولید لاستیکهای فرسوده نیز افزایش یابد. این امر سبب شده است که وجود لاستیکهای مستعمل و روش دفع آنها یکی از معضلات مهم محیط زیست باشد. یکی از راههای از بین بردن این لاستیکها سوزاندن آنها میباشد. اما گاز حاصل از سوزاندن آنها آلودگیهای زیادی به دنبال دارد. در حال حاضر متاسفانه در ایران نیز سالانه بیش از 250 هزار تن لاستیک فرسوده تولید میشود که به صورت غیر بهداشتی و نامناسب انبار و یا سوزانده شده و مشکلات زیستمحیطی فراوانی در پی دارند. بر اساس تحقیقات صورت گرفته، یکی از راههای موثر حذف این مواد، استفاده از آنها در بتن میباشد. لاستیک را میتوان به صورت خرد شده و یا به صورت پودر در بتن بکار برد. در تحقیق حاضر به بررسی پژوهشهای صورت گرفته در این زمینه در داخل و خارج از کشور پرداخته خواهد شد. همچنین نتایج حاصله از این پژوهشها در رابطه با خصوصیات مختلف بتن حاوی لاستیکهای فرسوده مانند مقاومت فشاری، مقاومت کششی، اسلامپ، مدول الاستیسیته، چگالی، نفوذپذیری و طاقت بتن مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
کلیدواژه ها:
محيط زيست، آلودگي، لاستيكهاي فرسوده، بتن، مقاومت فشاري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/92810/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحمانی، یوسف و سهرابی، محمدرضا و عسکری، احمد،1389،استفاده از لاستیکهای فرسوده در بتن به عنوان روشی موثر برای دفع این آلایندههای با دوام محیط زیست،چهارمین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/92810
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، رحمانی، یوسف؛ محمدرضا سهرابی و احمد عسکری)
برای بار دوم به بعد: (1389، رحمانی؛ سهرابی و عسکری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی خواص مکانیکی بتن حاوی ذرات لاستیک ضایعاتی درراستای توسعه پایدار
- بررسی مقاومت فشاری بتن حاوی دانه و پودر لاستیک تایر بازیافتی
- استفاده از دو روش بهینه سازی غیرخطی متریک متغیر و گرادیان مزدوج به منظور بدست آوردن معادلاتی جهت محاسبه ضریب دبی در دریچه های کشویی
- بررسی آزمایشگاهی تاثیر اضافه نمودن ترکیب پودر لاستیک ضایعاتی و الیاف های مصنوعی PPS بر خواص مکانیکی بتن
- بررسی خصوصیات مکانیکی بتن با لاستیک بازیافتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
- تاثیر بارندگی بر عملکرد تولید محصولات زراعی دیم در شهرستان های بناب، مراغه و عجب شیر
- پیش بینی بارش ماهانه با استفاده از مدل های برنامه ریزی ژنتیک و ماشین بردار پشتیبان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.