سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: CEUCONF06_0652
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 138
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر شبکه ای متحرک از پانلهای آکریلیکی برش خورده با لیزر در نورگیر سقفی جهت کاهش شدت روشنایی مزاحم
چکیده مقاله:
امروزه با افزایش دغدغه های زیست محیطی، یکی از راهحلهای موثر در کاهش مصرف انرژی، استفاده مناسب از نور طبیعی در ساختمانها می باشد. آتریوم یکی از شیوه های نورگیری در ساختمانهاست که از حیث زیبایی شناسی و کارایی انرژی حائز اهمیت میباشد. یکی از پارامترهای مهم در طراحی آتریومها، نوع پوشش سقف آن است، چرا که ممکن است نور بیش از حد و میزان گرمای دریافتی از طریق آتریوم موجب کاهش آسایش بصری و افزایش مصرف انرژی برای سرمایش شود. از این رو، در این پژوهش به بررسی تاثیر شبکهای شعاعی از پانلهای آکریلیکی برش خورده با لیزر (laser cut panel)، در سطح بازشو یک اسکای لایت با هدف رفع مشکل روشنایی بیش از حد و خیرگی می پردازیم. شهر یزد را به دلیل داشتن تعداد زیاد روزهای آفتابی برای مطالعه انتخاب کردیم. مدل سازی ساختمان توسط نرم افزار گرس هاپر و آنالیز روشنایی توسط پلاگینهای لیدی باگ و هانی بی که خود افزونه نرم افزار گرس هاپر میباشند، انجام شده است. نتایج نشان میدهد که این پانلها در همه زوایا نسبت به حالت بدون پانل، به میزان قابل توجهی از میزان شدت روشنایی مزاحم (بالاتر از حد آستانه ) میکاهند. زاویه مناسب پانلها در اعتدال بهاری و پاییزی 30 درجه، در انقلاب تابستانی 0 درجه و در انقلاب زمستانی 60 درجه پیشنهاد می شوند و همچنین می توان نتیجه گرفت که زاویه مناسب پانلها با زاویه ارتفاع خورشید (Altitude) رابطه عکس دارد.
کلیدواژه ها:
اسكاي لايت، پانل آكريليكي برش خورده با ليزر، زاويه پانل، شدت روشنايي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/927731/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رستم زاد، سحر و فیضی، محسن و خاکزند، مهدی،1398،بررسی تاثیر شبکه ای متحرک از پانلهای آکریلیکی برش خورده با لیزر در نورگیر سقفی جهت کاهش شدت روشنایی مزاحم،ششمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری و پنجمین نمایشگاه تخصصی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران،تهران،،،https://civilica.com/doc/927731
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، رستم زاد، سحر؛ محسن فیضی و مهدی خاکزند)
برای بار دوم به بعد: (1398، رستم زاد؛ فیضی و خاکزند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی روشی جهت تشخیص و آنالیز حالت چهره به کمک روش های LBP و الگوی دودویی و شبکه عصبی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- مقایسه تکنیک CCPM با CPM (به انضمام مطالعه موردی)
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.