سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شرکت های فینتک در بستر الزامات حقوقی و قانونی

سال انتشار: 1398
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,358

فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MAEORG01_025

تاریخ نمایه سازی: 24 شهریور 1398

چکیده مقاله شرکت های فینتک در بستر الزامات حقوقی و قانونی

در حالی که اکثر پژوهش ها به بررسی فناوری های محرک انقلاب فین تکی پرداخته اند؛ اما توجهات اندکی به سمت چگونگی گنجاندن آن ها در چهارچوب مقررات مالی، معطوف گشته است. درک چنین چهارچوبی برای موفقیت طولانی مدت هر استارت آپ فین تکی یک ضرورت محسوب می شود. اگرچه استارت آپ های مبتنی بر فناوری در سایر بخش ها ممکن است تجارت خود را بر پایه مقررات شکنده بنا سازند و آن ها را نادیده بگیرند؛ اما اتخاذ چنین راهبردی از سوی شرکت های فین تکی، قطعا محکوم به شکست خواهد بود. دلیل این امر آن است که صمعت مالی از سوی نهادهای مختلف که اغلب دارای تداخل صلاحیت اند، به شدت ضابطه مند شده است؛ بنابراین تبدیل شدن به یک شرکت فین تکی موفق نیازمند عنصری فراتر از دارا بودن فناوری است؛ به این معنا که درک قوانین و مقرراتی که بر تجارب خاصی اعمال می شوند نیز ضروری است. از آنجا که در کشور ما صنعت فین تک و مقررات ناظر به آن در مرحله شکل گیری ابتدایی قرار دارند، لذا در این مقاله با بررسی نظام های حقوقی شناخته شده در صنعت مزبور خاصه ایلت متحده امریکا و با تکیه بر روش تطبیقی به شناخت فین تک و چالش های پیش روی آن جهت قرار گیری در چهارچوب قانونی و ضابطه مند شدن آن خواهیم پرداخت.

کلیدواژه های شرکت های فینتک در بستر الزامات حقوقی و قانونی:

نویسندگان مقاله شرکت های فینتک در بستر الزامات حقوقی و قانونی

محمدرضا حاذقی اقدم

دانش آموخته کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین الملل، گروه حقوق تجارت بین الملل، دانشکده حقوق، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

مریم آقاسی جاوید

دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین الملل، گروه حقوق تجارت بین الملل، دانشکده حقوق، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران

مقاله فارسی "شرکت های فینتک در بستر الزامات حقوقی و قانونی" توسط محمدرضا حاذقی اقدم، دانش آموخته کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین الملل، گروه حقوق تجارت بین الملل، دانشکده حقوق، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران؛ مریم آقاسی جاوید، دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق تجارت بین الملل، گروه حقوق تجارت بین الملل، دانشکده حقوق، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی در مدیریت کسب و کار و بازرگانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فینتک، موسسات مالی سنتی، گالش های قانونی، سرمایه گداری فینتکی، جعبه امن مقررات هستند. این مقاله در تاریخ 24 شهریور 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1358 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در حالی که اکثر پژوهش ها به بررسی فناوری های محرک انقلاب فین تکی پرداخته اند؛ اما توجهات اندکی به سمت چگونگی گنجاندن آن ها در چهارچوب مقررات مالی، معطوف گشته است. درک چنین چهارچوبی برای موفقیت طولانی مدت هر استارت آپ فین تکی یک ضرورت محسوب می شود. اگرچه استارت آپ های مبتنی بر فناوری در سایر بخش ها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شرکت های فینتک در بستر الزامات حقوقی و قانونی با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.