سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: MAEB01_016
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 273
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد مدیریت استراتژیک ریسک در بهبود عملکرد صنعت گردشگری استان گیلان
چکیده مقاله:
مدیریت استراتژیک ریسک یک عنصر حیاتی برای مدیریت توسعه گردشگری پایدار می باشد. تحقیقات گردشگری معاصر تا کنون چندین مقاله مفهومی و برنامه های تحقیقاتی در مورد این موضوع مهم ارائه داده است، با کاهش ارزش پول ملی ایران و افزایش نرخ ارز، سفر به ایران و استان گیلان، می تواند مقصدی جذاب برای گردشگران خارجی باشد. بنابراین نرخ ارز به عنوان مهم ترین عامل در کنار عواملی دیگر مانند آب وهوا، حمله تروریسم و ... که در ادامه به آن ها اشاره خواهد شد، بر اهمیت مدیریت استراتژیک ریسک در صنعت گردشگری گیلان تاکید می کند. این مقاله ادغام کاربرد مدیریت استراتژیک ریسک در صنعت گردشگری گیلان را به عنوان ابزاری برای تفکر درباره مواجهه با خطراتی که اقتصادهای وابسته به صنعت گردشگری با آن مواجه هستند را ارائه می دهد. به طور ویژه، این مطالعه بر روی فاز مدیریت – ریسک و توسعه نقشه اولیه ریسک به منظور تعیین و اولویت بندی خطراتی که ممکن است صنعت گردشگری گیلان را به صورت فصلی تحت تاثیر قرار دهد، متمرکز می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MAEB01_016 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/925931/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حدادزاده، احمد و حیدری، احسان و ملک اخلاق، اسماعیل،1398،کاربرد مدیریت استراتژیک ریسک در بهبود عملکرد صنعت گردشگری استان گیلان،کنفرانس بین المللی ایده های نوین در مدیریت حسابداری،اقتصاد و بانکداری،تهران،https://civilica.com/doc/925931
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، حدادزاده، احمد؛ احسان حیدری و اسماعیل ملک اخلاق)
برای بار دوم به بعد: (1398، حدادزاده؛ حیدری و ملک اخلاق)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روش تحلیلی استاندارد در ارزیابی ادعاهای مالی پیمانکاران ناشی از تغییرات دراجرای پروژه های تعمیرات ساختمان های شرکت های دولتی
- بررسی رابطه کیفیت نظام جبران خدمات و بهرهوری نیروی انسانی درشبکه بهداشت درمان شهرستان زابل
- بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی مبتنی بر مدل دنیسون و مسئولیت گریزی کارکنان (مورد مطالعه: کارکنان بانک های استان کردستان)
- بررسی تاثیر خویشاوندسالاری بر سلامت روان کارکنان:نقش میانجیگری منفیگرایی شفاهی، استرس و تمایل به ترک خدمت
- مطالعه ای بر بلاک چین، کاربردها، امنیت و تهدیدات آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
- مقایسه تطبیقی پرتفوی بهینه ارزی در دو دوره زمانی متفاوت ۱۳۸۸ - ۱۳۹۲ و ۱۳۹۲ - ۱۳۹۶ با بهره گیری از الگوی مارکویتز
- بررسی رابطه تیپ شخصیتی A&B مدیران بانک ها و تعهد سازمانی کارکنان آن ها (مطالعه موردی:شعب بانک های پست بانک و ملی استان زنجان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.