سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: HPCONF03_107
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 148
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت و رهبری تغییر در آموزش و پرورش
چکیده مقاله:
هدف از پژوهش حاضر بررسی مدیریت و رهبری تغییر در آموزش و پرورش می باشد. این مقاله با روش مطالعه گردآوری و با کمک از کتاب ها، مجلات، مقالات ( داخلی و خارجی )، پایان نامه ها و اینترنت و به روش توصیفی و بین رشته ای تنظیم شده است. در محیط بی ثبات کنونی سازمانها با تغییرات شدیدی مواجه اند و چاره ای جز سازگاری با عوامل محیطی ندارند. افزایش رقابت، پیشرفت تکنولوژی، تنوع نیروی کار، بالا رفتن توقعات متقاضیان و عواملی از این دست هشدار هایی هستند که سازمان ها را به سوی تغییر و تحول سوق می دهند. با این حال نگاهی به آموزش و پرورش کشور نشان می دهد که به مقوله تغییر و تحول سازمانی توجه چندانی نشده است و همواره عقب تر از تحولات و تغییرات پیش می رود. در هر حال ، این موضوع نیازمند برداشت جدیدی از هدایت و رهبری است تا بتواند خواسته های مدیران، معلمان، دانش آموزان و والدین آنها و مراکز آموزشی را در هزاره جدید برآورده کند. بر این اساس، آموزش و پرورش باید خود اهل تغییر و عامل به آن باشد و این مدیریت تغییر شامل تمامی مدیران ارشد، میانی و خرد مدارس و کارکنان و معلمان می باشد. در این مقاله به مدیریت و رهبری تغییر و عوامل و مولفه های آن جهت بهبود و آمادگی بیشتر برای برداشتن گام های موثر و اساسی در فرآیند کیفیت بخشی نظام تعلیم و تربیت پرداخته خواهد شد.
کلیدواژه ها:
مديريت و رهبري تغيير، مديريت، آموزش و پرورش
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/919765/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خلیفه، مصطفی و قربانی، مریم و سپهرزادگان، زهرا و طاهری، زهرا،1398،مدیریت و رهبری تغییر در آموزش و پرورش،سومین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم تربیتی، مدیریت و روانشناسی،تهران،،،https://civilica.com/doc/919765
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، خلیفه، مصطفی؛ مریم قربانی و زهرا سپهرزادگان و زهرا طاهری)
برای بار دوم به بعد: (1398، خلیفه؛ قربانی و سپهرزادگان و طاهری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارایه چارچوبی مفهومی برای پیاده سازی مدیریت ناب براساس تیوری مدیریت تغییر
- تاریخچه اقتصاد در آموزش و پرورش
- مدیریت تغییر و تحول در سازمان و نقش آن بر عملکرد سازمانی
- بررسی رابطه فرهنگ سازمانی بر بهره وری منابع انسانی به واسطه پاسخگویی سازمانی مطالعه موردی مدیران مدارس شاهد کلیه مقاطع شهر مشهد
- بررسی رابطهی بین ذهنیت فلسفی مدیران و عملکرد شغلی معلمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
- بررسی عملکرد اقتصادی ایران در اواخر عصر قاجار 1906-1860 با تاکید بر بخش کشاورزی و دولتی
- بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر موانع اشتراک دانش برای کارمندان دولت با توجه به نقش میانجی گری آموزش ضمن خدمت (مطالعه موردی کارکنان سازمان هلال احمر)
- بررسی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری درشیلات بخش " پرورش ماهی در دریا (قفس)" در ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.