سال انتشار: 1398
محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: NCCE11_254
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 129
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه آزمایشگاهی اثر ترکیب پودر لاستیک در رفتار ملات ساخته شده از سیمان پرتلند مرکب
چکیده مقاله:
لاستیک را به عنوان زباله می توان به صورت پودر در جهت بهبود خواص مکانیکی ملات استفاده کرد. در این مطالعه آزمایشگاهی با رویکردزیست محیطی در جهت بکارگیری زباله های تایر فرسوده و همچنین کاهش مصرف کلینکر، تاثیر بکارگیری پودر لاستیک در ملات ساخته شده از سیمان پرتلند مرکب مورد بررسی قرار گرفت. بهبود رفتار کششی و خمشی ملات ماسه سیمان با توجه به اینکه مانند بتن، مسلح نیست، علاوه بر مقاومت فشاری اهمیت پیدا می کند. برای این مطالعه آزمایشگاهی حدود 300 نمونه در دو مرحله بدون پودر لاستیک و با 5 درصد پودر لاستیک ساخته شد. با وجود کاهش اندک مقاومت نمونه های حاوی پودر لاستیک، نسبت به نمونه های بدون پودر، زودتر به مقاومت نهایی خود رسیده، سبک تر بوده و رفتار بهتری هنگام شکست داشتند. اضافه کردن خرده های لاستیک در بتن باعث بهبود برخی از خصوصیات مکانیکی از قبیل جذب انرژی بیشتر بتن، شکل پذیری بهتر و مقاومت در برابر ترک خوردگی می شود.
کلیدواژه ها:
پودر لاستيك، سيمان پرتلند مركب، ملات ماسه سيمان، رفتار مكانيكي ملات
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/918010/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرهادی قولیانلو، مصطفی و محمدی، مهران،1398،مطالعه آزمایشگاهی اثر ترکیب پودر لاستیک در رفتار ملات ساخته شده از سیمان پرتلند مرکب،یازدهمین کنگره ملی مهندسی عمران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/918010
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، فرهادی قولیانلو، مصطفی؛ مهران محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1398، فرهادی قولیانلو؛ محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی آزمایش کنترل کیفی بلین جهت تعیین نرمی و سطح مخصوص سیمان برای ساخت فونداسیون سیستم فراوری سنگ کربنات کلسیم معادن دریژان دورود
- مدل سازی سیستم پس سرمایش بتن حجیم «بررسی اثرات چیدمان و فواصل افقی لوله های خنک کننده»
- ارزیابی مقاومت فشاری بتن پودری واکنش پذیر (RPC) با نسبت های مختلف اختلاط
- بررسی روشهای کنترل حرارت در بتن ریزیهای حجیم
- بررسی ضرورت استفاده از آزمایش تعیین میزان مقاومت برشی بند ملات و شرایط اعتماد به نتایج آن،در بهسازی لرزه ای ساختمان های موجود
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.