مروری بر مطالعات بافر در مدیریت پروژه به روش زنجیره بحرانی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع در عصر نوین
  • کد COI اختصاصی: IEMCONF02_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1086
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد مهربان چکوسری

کارشناس ارشد مهندسی صنایع دانشگاه تربیت مدرس (گرایش مدلسازی سیستم های کلان اقتصادی)

سیدکمال چهارسوقی

استاد مهندسی صنایع دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

با توجه به اهمیت بافرها در مدیریت پروژه بهروش زنجیره بحرانی، تاکنون مطالعات فراوانی درخصوص مدیریت بافرها و روش های تعیین اندازه بافر، ارائه گردیدهاست. اندازه مناسب بافر و مدیریت بافرها، از این حیث حائز اهمیت است که چنانچه اندازه بافر، بیش از اندازه مورد نیاز، تعیین و تخصیص گردد، علیرغم اینکه از پروژه دربرابر بروز تاخیرات محافظت می کند، ولی موجب تحمیل هزینه های اضافی به پروژه، میگردد. در مقابل، چنانچه، اندازه بافر، کمتر از اندازه مورد نیاز، تعیین و تخصیص گردد، امکان محافظت از پروژه در برابر بروز تاخیرات را فراهم نمی آورد. لذا مقوله بافر در مدیریت پروژه به روش زنجیره بحرانی، از اهمیت شایانی برخوردار است. در این مقاله سعی شده است، کلیه تحقیقات انجام شده درخصوص مدیریت بافر و همچنین روشهای تعیین اندازه بافر، از زمان شکل گیری مدیریت پروژه بهروش زنجیره بحرانی، مبتنی بر تئوری محدودیت ها، تا سال 2019، مرور گردد.

کلیدواژه ها

بافر، مدیریت پروژه زنجیره بحرانی، مدیریت بافر، اندازه بافر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.