بررسی دولت الکترونیک و حقوق تجارت الکترونیک و الزامات و چالش های آن

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مدیریت با تاکید بر حمایت از کالا و خدمات ایرانی
  • کد COI اختصاصی: MERC01_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 468
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بشیر محمدشاهی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده

محمدرضا تصدیقی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده

چکیده

یکی از موارد ضروری برای ورود دولت به عصر دیجیتال این است که فناوری ارتباطی و اطلاعاتی جدید جانشین جریان ارتباطات بین دولت و مشتریان و استفاده کنندگان از خدمات دولتی شود . همکاری گسترده بین دولت و مشتریان نه تنها به ارتباطات الکترونیکی مربوط است بلکه کیفیت بیش تر و قابل اعتماد بودن خدمات نیز مد نظر است. تمام دولت ها در تلاش هستند تا خود را برای اقتصاد دیجیتالی و جامعه اطلاعاتی آماده کنند . دولت الکترونیک برای کیفیت خدمات رسانی به شهروندان، می تواند فرصت های مناسب زیادی را ایجاد کند. دولت الکترونیکی با وجود مفهومی ساده، مشکلات و چالش های زیادی برای دولت ها دارد. یکی از معضلات اساسی دولت ها، ایجاد روش های قانونی مناسب برای تجارت الکترونیکی است، زیرا دنیا در حال حاضر به طرف اقتصاد جهانی دیجیتال حرکت می کند. با این وضعیت ، هرگونه مغایرت قانونی در تجارت های بین المللی بیش تر نمود پیدا می کند. در این مسیر ، دولت ها با مشکل مربوط به مالیات بر تجارت الکترونیکی و نحوه کنترل آن، امضای الکترونیکی قراردادهای تجاری و کنترل بر برنامه های رمزنویسی قوی موجه هستند. بر این اساس در این پژوهش به بررسی دولت الکترونیک و حقوق تجارت الکترونیک و الزامات و چالش های آن می پردازیم.

کلیدواژه ها

دولت الکترونیک، حقوق، تجارت الکترونیک، توسعه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.