سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: MANACC03_016
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 122
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر ادغام ادارات کل راه و ترابری و مسکن شهرسازی بر عملکرد اداره کل راه و شهرسازی با استفاده از الگوی BSC (مطالعه موردی استان سیستان و بلوچستان)
چکیده مقاله:
یکی از مشکلات اساسی بر سر راه عملکرد سازمانها، مسائل ساختاری آنهاست. اندازه گیری عملکرد از جمله بهترین راه های بدست آوردن اطلاعات برای تصمیم گیری در سازمان ها است. بسیاری از استدلالهای مربوط به اندازه های غیرمالی از بحران های مربوط به اندازه های مالی بدست آمده اند. هدف از پژوهش حاضر بررسی ادغام ادارات کل راه و ترابری و مسکن شهرسازی بر عملکرد اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان است. تحقیق حاضر از حیث هدف، کاربردی و از حیث روش، تلفیقی از توصیفی-پیمایشی و موردی و از نظر نوع در زمره مطالعات میدانی می باشد. با توجه به نوع اطلاعات مورد نیاز در انجام این تحقیق از روش بررسی اسناد و مدارک موجود (روش کتابخانه ای) و تهیه پرسشنامه برای جمع آوری اطلاعات استفاده شده است. جامعه آماری تحقیق، شامل کلیه کارکنان اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان در شش ماه ه دوم سال 1396 به تعداد 200 نفر می باشد که تعداد 127 نفر به روش تصادفی ساده و بر اساس جدول مورگان بدست آمد. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات در این پژوهش از نرم افزار SPSS23 استفاده شد.نتایج حاصل از تحقیق برای سنجش اعتماد پاسخگویان در مورد تاثیر ادغام بر عملکرد مالی، فرآیندهای داخلی، بعد مشتریان و در بعد رشد ویادگیری نشان داد که ادغام ادارات کل راه و ترابری و مسکن شهرسازی بر عملکرد مالی، فرآیندهای داخلی، بعد مشتریان و در بعد رشد ویادگیری اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان در حد مطلوب و قابل قبولی می باشد.همچنین راه و شهرسازی می تواند با انتقال برخی کارهای با ارزش افزوده پایین و البته قابل انتقال به شرکتهای پیمانکاری، موجبات رشد ارزش افزوده و شاخص های مالی چون کاهش هزینه ها را فراهم کند.
کلیدواژه ها:
عملكرد مالي، فرآيندهاي داخلي، بعد مشتريان، بعد رشد ويادگيري، ادغام ادارات، الگوي BSC
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/903042/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سارانی، عزت اله،1398،تاثیر ادغام ادارات کل راه و ترابری و مسکن شهرسازی بر عملکرد اداره کل راه و شهرسازی با استفاده از الگوی BSC (مطالعه موردی استان سیستان و بلوچستان)،سومین کنفرانس ملی پژوهشهای نوین حسابداری و مدیریت در هزاره سوم،کرج،،،https://civilica.com/doc/903042
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، سارانی، عزت اله؛ )
برای بار دوم به بعد: (1398، سارانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر اهرم های بازاریابی بر میزان فروش ایران خودرو در ایران
- رابطه هویت دینی و ملی با سلامت روان در بین افراد 20-60 سال شهر گرگان
- اولین کنفرانس بین المللی مدیریت چالشها و راهکارهاارایه الگویی جهت بسط مفهومی سایش اجتماعی کارکنان شعب بانکی
- ارتباط میان مناطق حاشیه نشین با میزان ارتکاب جرم در شهر سنندج ,مطالعه موردی جرم سرقت
- بررسی نقش دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در رفع اطاله دادرسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.