سال انتشار: 1380
محل انتشار:
پنجمین کنفرانس تونل ایران
کد COI مقاله: 009_1304556192
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,707
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عوامل موثر بر کاهش اضافه حفاری تونلها در روش حفاری و آتشباری (مطالعه موردی)
چکیده مقاله:
نیاز روز افزون جامعه بشری به حفریات زیر زمینی متنوع ایجاب میکند تکنیک های ساخت این فضاها همواره مورد توجه محققین مختلف قرار بگیرد. تکنیک های اجرای تونل را میتوان به دو بخش سنتی ( حفاری و آتشباری)ومکانیزه تقسیم بندی کردکه انتخاب هر یک با توجه ویژگیهای ساختگاه پروژه میباشد اما روش سنتی بعلت سرمایه اولیه کمتر وانعطاف پذیری بیشتر هنوز مورد توجه مهندسین طراح میباشد .در این مقاله تلاش شده است که نتایج تجربیات حاصل از کاربرد روش حفاری وآتشباری در اجرای یک پروژه به عنوان مطالعه موردی مورد بررسی قرار گیرد.در این پروژه تاثیر عواملی نظیر شیب ملایم وضخامت کم لایه بندی منطقه طرح وعملکرد دسته درزه های متعدد ،پتانسیل ریزش بلوکها در سقف ودیوار تونل را فراهم کرده است که این امر احتمال بروز اضافه حفاریهای زیاد به ویژه در سقف را افزایش میدهد .در ابتدا عدم توجه کافی به تاثیر عوامل موثر در کاربرد روش حفاری وآتشباری نظیر انتخاب گام پیشروی مناسب ،استفاده از تونل پیشاهنگ ونیز عدم کاربرد آتشباری کنترل شده باعث بروز اضافه حفاری در حدود 20 تا 30درصد قطر تونل گردید که این امر بر پایداری تونل تاثیر نامطلوبی داشت ولی با ملحوظ ساختن عوامل فوق اضافه حفاریها در حد 5 تا 10 درصد قطر تونل کنترل گردید که در نتیجه باعث صرفه جویی های بسیار زیادی در هزینه وزمان اجرای پروژه شده است .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 009_1304556192 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/9/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهمنی، رامین،1380،بررسی عوامل موثر بر کاهش اضافه حفاری تونلها در روش حفاری و آتشباری (مطالعه موردی)،پنجمین کنفرانس تونل ایران،تهران،https://civilica.com/doc/9
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1380، بهمنی، رامین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1380، بهمنی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- -ا میری، روانبخش، سمینار کارشناسی ارشد _ تونلسازی به روش ...
- - موسسه مهندسین مشاور ساحل _ نتایج برداشت های نقشه ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- امکان سنجی فرآوری کانسنگ سرب کم عیار سولفوره‐ اکسیده چنگرزه به روش فلوتاسیون
- بررسی مقدماتی پتانسیل تولید زهاب اسیدی معدن (AMD) با استفاده از روشهای استاتیکی در کانسار مس پرفیری سونگون
- مروری بر نحوه تعیین قابلیت اطمینان تجهیزات معدنی
- بررسی الگوریتم های مخروط شناور در طراحی محدوده بهینه معادن روباز
- انتخاب موتور القایی مناسب در کاربردهای صنعتی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.