دیدگاه فلاسفه ایرانی اسلامی و باید و نبایدهای اخلاق در حرفه پرستاری و پزشکی
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: مجله دانشکده پرستاری ارتش، دوره: 18، شماره: 1
- کد COI اختصاصی: JR_JANF-18-1_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 576
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت پرستاری، ایران، تهران، دانشگاه علوم پزشکی اجا، دانشکده پرستاری، گروه مدیریت، دانشجوی دکترای پرستاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی.
دانشجوی دکترای پرستاری، ایران، تهران، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مربی، دپارتمان پرستاری.
دانشجوی دکترای پرستاری، ایران، تهران، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مربی، دپارتمان پرستاری.
دانشجوی کارشناسی پرستاری، ایران، تهران، دانشگاه علوم پزشکی آجا، دانشکده پرستاری آجا
چکیده
مقدمه: امروزه فلسفه اخلاق به عنوان یکی از شاخه های پرنفوذ و پرطرفدار، به حساب می آید و در دهه های اخیر، به اخلاق، توجه ویژه ای شده است.مواد و روش ها: این مقاله یک مطالعه مروری است که بر پایه اطلاعات جمع آوری شده از جستجو در منابع اینترنتی، ،Google Scholar SID ،PubMed و تحقیقات منتشر شده مرتبط با موضوع، ما بین سال های 2000 تا 2013 با کلمات کلیدی فلسفه، اخلاق، اخلاق پرستاری و پزشکی انجام شده است.یافته ها: رهبران پرستاری احساس کردند برای توسعه فلسفه لازم است، نخست حیطه پرستاری را تعریف کنند. حیطه، میادین یا قلمرو فعالیت و تاثیر آن است. عموما نظریه پردازان پرستاری چهار حیطه را برای پرستاری مورد اتفاق نظر قرار داده اند که عبارتند از شخص، محیط، سلامت و پرستاری.بحث و نتیجه گیری: ماموریت اخلاق پرستاری این است که اقدامات خوب را که به کمال مددجو، خانواده او، پرستار و سایر کادر درمان منجر می شود، معرفی و به انجام آن توصیه کند.کلیدواژه ها
فلسفه، ایرانی اسلامی، اخلاق، اخلاق پرستاری، پزشکیمقالات مرتبط جدید
- تحولات حقوقی حمایت از دانش سنتی در نظام حقوق داخلی
- به کار گیری الگوی مراقبتی روی در مراقبین خانگی بیماران روانی
- بررسی میزان اثربخشی آموزش مهارت های تاب آوری بر فرسودگی شغلی پرستاران شاغل در مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ایران در سال ۱۳۹۷
- استرس شغلی و فرسودگی شغلی، زنگ خطری برای سلامت پرستاران: (مطالعه مروری)
- آموزش به روش بازی در پرستاران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.