سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: LUTDT01_033
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرات توسعه گردشگری پایدار بر زندگی جامعه محور
چکیده مقاله:
امروزه صنعت گردشگری یکی از پر رونق ترین فعالیت های انسان در سده بیست و یکم به شمار می رود. تاثرات متقابل انسان و طبیعت می تواند سبب تسکین خاطره شود. لذا با توجه به کاهش کشاورزی و دامداری منطقه، مهاجرت مردم؛ توجه به تنوع فعالیت های گردشگری و افزایش تقاضاهای جدید در این حرفه ضروری به نظر می رسد. گردشگری پایدار شیوه ای مثبت برای کاهش هیجانات و تنش هایی است، که به وسیله تاثیرگذاری هایی متقابل میان صنعت گردشگری و بازدیدکنندگان، محیط زیست و جوامع میزبان بوجود می آید . لذا در این تحقیق به بررسی اثرات توسعه گردشگری پایداردر ارتباط با زندگی جامعه محور و پیامد های آن پرداخته شده است . لذا روش تحقیق به کاربرده شده در این مطالعه، کتابخانه ای می باشد و نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد که اگر گردشگری با مشارکت جوامع بتواند همه ی نقش های محوله را به خوبی ایفا کند، می تواند خالق و محرک فرایند توسعه برای حصول به پایداری توسعه در نواحی سرزمین ها و نیز، پایداری جوامع محلی در تمام زیرشاخه های اقتصادی، اجتماعی باشد. و از سویی دیگر باعث تغییر شرایط و بهبود وضعیت زندگی از بسیاری جهات برای ساکنین منطقه می شود بخاطر اینکه می توان به عنوان یک منبع مالی جدید، وضعیت اقتصادی مردم محلی را بهبود و همچنین راهکاری برای کاهش مهاجرت افراد بومی به سمت مناطق دیگر می شود. با توجه به اثرات گردشگری که شامل اثرات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی - فرهنگی و زیست محیطی برجامعه میزبان است. توسعه گردشگری نه تنها به ساکنین بومی فایده می رساند بلکه باعث پایداری زیست محیطی با استفاده ازقابلیت های منطقه و همچنین شناسایی نقاط قوت و فرصتهای پیش روی گردشگری جامعه شده و از همه جهت می تواند سودمند واقع شود؛ علاوه بر کسب درآمد بدون خروج منابع اولیه و پایه از منطقه و ایجاد اشتغال، حس پایبندی و ماندگاری در جوامع را نیز تقویت می کند و جانبخش هویت سرزمین ها خواهد بود.
کلیدواژه ها:
گردشگري، توسعه پايدار، گردشگري پايدار، اثرات، جامعه محور
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/897829/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پوته ریگی، محمد و امیری، محمدجواد،1398،بررسی اثرات توسعه گردشگری پایدار بر زندگی جامعه محور،اولین کنفرانس بین المللی گردشگری بیابان لوت؛ فرصت های محلی و بین المللی،بیرجند،،،https://civilica.com/doc/897829
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، پوته ریگی، محمد؛ محمدجواد امیری)
برای بار دوم به بعد: (1398، پوته ریگی؛ امیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش مایه عقاب و مفاهیم مرتبط با آن در اساطیر و پرچم ایران
- انسان شناسی زیبایی شناسی پوشش زنان کورد (بانه)
- فرهنگ، تاریخ و جغرافیا کورد و بانه
- Assessing Brand Equity Indicators in Tourism Destination in Order to Plan Tourism Branding; Case Study: Mariwan City
- تأثیر تفکرات شهرسازی ایرانی بر شهر در دوره ی اسلامی (نمونه ی موردی مقایسه ی شهرهای فیروزآباد ساسانی و بغداد عباسی)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.