بررسی عوامل محیطی موثر بر مسیر پیشرفت شغلی افراد (مورد مطالعه: استانداری فارس)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری و دهمین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
  • کد COI اختصاصی: MOCONF13_044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 440
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکبر جلوداری

گروه مالی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

صالح جلوداری

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مدیریت دولتی، واحدلارستان، دانشگاه آزاد اسلامی، لارستان، ایران

حسین جلوداری

دانشجوی کارشناسی حسابداری مالی، دانشگاه جامع علمی و کاربردی، واحد لارستان، ایران

چکیده

در عصر صنعتی، نردبان مسیر پیشرفت شغلی پارادایم رایج برای رشد و بلوغ کارکنان استفاده میشد. نردبانشغلی، منبع دستیابی کارکنان شرکت به اعتبار، پاداش و اطلاعات بستگی داشت و قدرت، به جایگاهی اطلاقمی شد که فرد درآن قرار داشت ولی افزایش ضریب اهمیت سرمایه های انسانی درسازمان ها، شرایط شیفتپارادایم را فراهم نمود و تغییرات را در این مفهوم ایجاد نمود. ازجمله این موارد تغییرات محیطی است. هدفاز پژوهش حاضر، بررسی عوامل محیطی موثر بر مسیر پیشرفت شغلی افراد می باشد. پژوهش حاضر به لحاظماهیت، از نوع پژوهش های توصیفی- پیمایشی مبتنی بر روشهای اکتشافی زمینه یابی بوده و از دیدگاه هدف، در زمره پژوهش های کاربردی به شمار میآید. جامعه آماری این پژوهش کلیه کارکنان استانداریاستان فارس در دوره زمانی 1395 تا پایان سال 1396 تشکیل میدهند. جهت نمونه مناسب با استفاده ازروش نمونه گیری تصادفی منظم حدود 53 نفر انتخاب شدند. نتایج پژوهش نشان داد که مولفه های تغییرپذیری محیطی و برندگرایی منابع انسانی با مسیر پیشرفت شغلی افراد رابطه مثبت و معنی داری دارند.بنابراین سازمان برای درگیری کارکنان خود در فرایندهای کاری، بایستی زمینه ها و جو سازمانی مساعد وهمچنین دید مثبت نسبت به مسیر شغلی را ایجاد نماید.

کلیدواژه ها

بلوغ کارکنان، مسیر پیشرفت شغلی، عوامل محیطی، استانداری فارس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.