سال انتشار: 1382
محل انتشار:
ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_184_4791359174
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,201
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربردتئوری فازی در برنامه ریزی بهینه سدها (مطالعه موردی سدکارده)
چکیده مقاله:
ت اکنون رو ش های بسیاری برای برنام ه ریزی و بهین ه سازی عملکرد منابع آب ابداع شده است . این رو ش ها غالبا بر پایه مد ل های ریاضی و شبی ه سازی بوده و اکثرا پیچیده وسخت میباشند کاربران غالبا بدلیل آنکه مفاهیم آنها را درک نم ینمایند در استفاده از این روشها راحت نمی باشند.بنظر می رسد منطق فازی راه جدیدی را برای کاربردهای واقعی مدلهای برنام ه ریزی، بدلیل سادگی وملموس بودن مفاهیم آن ارائه می نماید .در برنام ه ریزی منابع آب به روشهای گوناگون می توان از تئوری فازی بهره گرفت . برای نشان دادن این مسئله برنام ه ریزی پویای سد مخرنی کارده برای بهینه سازی خروجی آن انتخاب گردیده است . در این تحقیق، از تئوری فازی برای انجام برنام ه ریزی پویا و برنامه ریزی بر پایه قواعد فازی استفاده گردیده است . مقایسه نتایج نشان م ی دهد که این تئوری می تواند برای تکمی ل روشهای کلاسیک و نیز واقع یتر نمودن آنها به کار گرفته شود
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE06_184_4791359174 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/896/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شریفی، محمدباقر و مولوی، شهرام،1382،کاربردتئوری فازی در برنامه ریزی بهینه سدها (مطالعه موردی سدکارده)،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/896
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، شریفی، محمدباقر؛ شهرام مولوی)
برای بار دوم به بعد: (1382، شریفی؛ مولوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- -حسین فرنوش، بهینه سازی بهره برداری از سیستم های چند ...
- -شهرام مولوی، کاربرد تئوری فازی در مدیریت بهینه منابع آب، ...
- - Asai .K , " Fuzzy systems for management" _ ...
- _ Zimmermann. H.J, ،، Fuzzy set theory and its application، ...
- - Suharyanto . I, and Goulter . I , "Application ...
- - Suhuaryanto _ I , and Goulter . I , ...
- - Shrestla _ B . P , Duckstein . L ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد متدهای داده کاوی در کشاورزی
- پیش بینی ارزش دوره عمر مشتری و تعیین استراتژی وفادارسازی آنها: مطالعه موردی خدمات پس از فروش شرکت خودروسازی سایپا
- بهبود الگوریتم ژنتیک برای حل مسئله ی کوله پشتی صفر و یک با استفاده از پالایش اعضای جمعیت
- تاثیر ضریب سیلهوت و روش انتخاب ویژگی ها در طبقه بندی داده های بدون برچسب
- توسعه یک روش ابتکاری در الگوریتم ژنتیک برای بهینه سازی مسائل پیوسته، مطالعه موردی: خرپاهای دوبعدی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.