سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ICSP01_344
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 234
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله خوانش معماری ایرانی در جهت تحلیل تکنولوژی ساخت طاق های ایرانی
چکیده مقاله:
در عصر حاضر با پیشرفت تکنولوژی طرح های معماران به راحتی و در کوتاهترین زمان به مرحله اجرا در می آید که این امر در ادوار تاریخ ایران هم با توجه به عدم وجود تکنولوژی کنونی به مرحله اجرا در می آمد و چه بسا مستحکم تر و ماناتر ، همین امر سبب شگفتی می شود و نویسندگان را ترغیب به بررسی و موشکافی و تحلیل تکنولوژی ساخت بناهای ایرانی علی الخصوص دوره ساسانی وا می دارد که چگونه معماران در دوره ساسانی بدون در دست داشتن امکانات امروزی چنین طاق های عظیم و باشکوهی را بر پا داشته اند . در این نوشتار به بررسی طاق و ایران که دو فرم شاخص معماری ایرانی به خصوص در عصر ساسانی به شمار می آید و در کلیه بناهای مذهبی ، مسکونی و کاخ ها مورد استفاده قرار می گرفت را از دیدگاه تحلیل ساخت آنها در خصوص فرم و عملکرد وسازه مورد بررسی قرار می گیرد که می توان از نتایج دستاوردهای آن در طراحی های امروزی استفاده شود که سبب ارتقا معماری ایرانی کنونی شود . روش این تحقیق به صورت توصیفی – تحلیلی می باشد و اطلاعات از طریق منابع کتابخانه ای جمع آوری شده است .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSP01_344 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/890698/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جاویدی نژاد، مهرداد و پورسعیدی ماهانی، ناهید،1397،خوانش معماری ایرانی در جهت تحلیل تکنولوژی ساخت طاق های ایرانی،کنفرانس بین المللی امنیت، پیشرفت و توسعه پایدار مناطق مرزی، سرزمینی و کلانشهرها، راهکارها و چالش ها با محوریت پدافند غیر عامل و مدیریت بحران،تهران،https://civilica.com/doc/890698
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، جاویدی نژاد، مهرداد؛ ناهید پورسعیدی ماهانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، جاویدی نژاد؛ پورسعیدی ماهانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی فرآیندهای غشایی در شیرین سازی آبهای شور- مروری بر روشهای اسمز معکوس و الکترودیالیز
- مقایسه ای بین رفتار سازه ای قوس های مشهور در معماری ایرانی
- بررسی رفتار سازه ای قوسها در معماری ایرانی (نمونه موردی قوس پاتوپا)
- ساختار بدن انسان الگویی به منظور طراحی ساختمان های بلند مرتبه هوشمند
- تحلیـلی بر قوس های ایرانی با نگاهی ویژه بر روی قوس های پنج او هفت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.