سال انتشار: 1388
کد COI مقاله: NCCPRANRVM01_142
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,636
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)در بررسی مدیریت منابع آب زیر زمینی(مطالعه موردی: آبخوان دشت کاشمر - بردسکن)
چکیده مقاله:
با توجه به قرار گرفتن سرزمین ایران در اقلیم خشک و نیمه خشک، بالا بودن میزان تبخیر نسبت به بارش، رشد تصاعدی جمعیت در سال های اخیر، توسعه صنایع، خشکسالی های مستمر وپی درپی، برداشت بیرویه آبهای زیر زمینی و افت سطح آب، شرایط خاص و بحرانی را در ایران شکل گرفته است. لذا مدیریت منابع آب بویژه آب های زیر زمینی، در مناطق خشک و نیمه خشک بخصوص استان خراسان رضوی از اهمیت خاصی برخوردارمی باشد. بدین منظور، جهت بررسی افت سطح آب های زیر زمینی، دشت کاشمر- بردسکن با مساحت 4438 کیلومتر مربع و آبخوانی به وسعت 1561 کیلومترمربع، به دلیل واقع شدن در منطقه خشک و بیابانی، برداشت بیرویه و وسعت زیاد انتخاب گردید.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCCPRANRVM01_142 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/88825/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اکبری، مرتضی و جرگه، محمدرضا و رئوف، ،1388،کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)در بررسی مدیریت منابع آب زیر زمینی(مطالعه موردی: آبخوان دشت کاشمر - بردسکن)،اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی،زابل،https://civilica.com/doc/88825
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، اکبری، مرتضی؛ محمدرضا جرگه و رئوف)
برای بار دوم به بعد: (1388، اکبری؛ جرگه و رئوف)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در تهیه نقشه های آسیب پذیری سفره آب زیرزمینی (مطالعه موردی دشت قزوین)
- مدلسازی عددی و تخمین ضرایب هیدرولیکی آبخوان دشت خاش به کمک نرم افزار GMS7.1
- شبیه سازی غلظت سولفات در قنات های منطقه (تیران و کرون) با استفاده از سیستم استنتاج فازی
- بررسی الگوی مصرف آب مشترکین خانگی و تعیین سهم اجزای مصرف
- مدیریت مشارکتی منابع آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی ویژگیهای مورفولوژیکی ژنوتیپ های گیاه کینوا کشت شده در گلدان
- غنی سازی اسنک اکسترود شده بر پایه برنج شکسته با استفاده از سبوس جو دوسر
- میزان شیوع و آلودگی سالمونلا تایفی موریوم در شیر گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به روش PCR MULTIPLEX سال ۱۴۰۰
- مروری برتاثیرانواع نگهدارنده های طبیعی بر مدت ماندگاری کیک از نظر شمارش بارمیکروبی
- روش های استخراج ترکیبات زیست فعال از ریزجلبکها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.