نگرشی بر کاربرد فومیگانتها و استفاده از اشعه گاما روی خرما جهت کاهش ضایعات با تکیه بر اصلاح الگوی مصرف
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,627
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCCPRANRVM01_120
تاریخ نمایه سازی: 10 اسفند 1388
چکیده مقاله:
فومیگاسیون یکی از روشهای ضدعفونی در بسته بندی خرما می باشد روشهای دیگر ضدعفونی مثل استفاده از هوای گرم یا سرد و خلاء نیز امکان پذیر می باشد امامقرون به صرفه نمی باشد مثلا کاربرد هوای 16- درجه سانتی گراد بمدت 24 ساعت سوسک oryzaephilus surnamensis L. را از بین می برد. یا درصورت استفاده از خلاء سوسک فوق الذکر نیاز به 7 ساعت خلاء 97% (فشار 25 میلیمتر جیوه ) دارد اما فومیگاسیون خصوصا با متیل برومید بدلیل ارزانی راحتی کاربرد و سرعت کار و کاهش ضایعات بر سایر روشها ارجحیت داشته و ضمنا میوه تغییر رنگ و بو نخواهد داد.
کلیدواژه ها:
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :