سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CTCONF05_145
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 169
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر روش تدریس کاوشگری در درس ریاضی بر پیشرفت تحصیلی و نگرش دانش آموزان پسر پایه ششم ناحیه یک ارومیه
چکیده مقاله:
آموزش و یادگیری کارآمد، فعالیت پیچیده ای است که به دانش تخصصی در زمینه موضوع تدریس، شناخت ماهیت ویادگری واصول حاکم بر آن، درک ویژگی های یادگیرندگان، آشنایی با روش های وراهبردهای گوناگون تدریس وشیوه های اندازه گیری وسنجش پیشرفت یادگیری وهم چنین مهارت در سازماندهی وبه کارگیری امکانات، تجهیزات، مواد آموزشی و استفاده مناسب از زمان نیازدارد. روش تدریس کاوشگری بعنوان یکی از روش های نوین تدریس با هدف ارتقا سطح دانش و مهارت دانش آموزان طراحی شده است. تحقیق حاضر با هدف بررسی تاثیر تدریس درس ریاضی به روش کاوشگری بر پیشرفت تحصیلی ونگرش دانش اموزان پسر پایه ششم ناحیه یک و کنترل بر روی نمونه دردسترس شامل 60 نفر از دانش اموزان پایه ششم انجام شد. دانش آمومزان در دو گروه آزماشی و کنترل ساماندهی شده و گروه آزمایش تحت آموزش به روش کاوشگری و گروه کنترل نیز تحت آموزش به روش سنتی قرار گرفتند. داده های اصل از پس آزمون پیش آزمون مورد تحلیل اماری قرار گرفت.نتایج فرضیات تحقیق حاکی از آن بود که اجرای روش کاوشگری برای تدریس درس ریاضی در پیشرفت تحصلی ونگرش دانش آموزان پسر پایه ششم ابتدایی تاثیرگذار است. باتوجه به نتایج به نظر می رسد این روش از جمله روش های نوین یاددهی یادگیری است که می تواند دریادگیری دانش آموزان در درس ریاضی مفید باشد.تاثیر این روش درآموزش دانش آموزان در درس ریاضی می تواند راهی برای این دانش آموزان فراهم سازد تا سطح یادگیری وعملکرد خود را ارتقا بخشند. برهمین اساس به معلمان پیشنهاد می شود در فرایند تدریس ریاضی از این روش بیشتر بهره ببرند.
کلیدواژه ها:
پیشرفت تحصیلی، نگرش نسبت به درس ریاضی، آموزش ریاضی، پایه ششم، روش تدریس کاوشگری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/883597/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سامری، مریم و مولوی، سیده لیلا،1397،بررسی تاثیر روش تدریس کاوشگری در درس ریاضی بر پیشرفت تحصیلی و نگرش دانش آموزان پسر پایه ششم ناحیه یک ارومیه،پنجمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران(با رویکرد فرهنگ مشارکتی)،تهران،،،https://civilica.com/doc/883597
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، سامری، مریم؛ سیده لیلا مولوی)
برای بار دوم به بعد: (1397، سامری؛ مولوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل محتوای کتاب ریاضی پایه چهارم(چاپ 1393 ) به روش ویلیام رومی
- مقایسه اثر بخشی آموزش مهارتهای یادگیری و مهارتهای فراشناختی بر اضطرابریاضی دانش آموزان پسر مقطع دبیرستان شهرستان شوش دانیال
- اثربخشی آموزش ریاضی بر اساس بازی پازل بر اضطراب امتحان و فرسودگی تحصیلی درسریاضی در بین دانش آموزان دختر
- تبیین نقش مهارتهای مدیریتی سه گانه در رابطه بین سبک رهبری اثربخش و هویت سازمانی مدیران مدارس شهرستان پارس آباد
- بررسی علل گرایش به رفتار های پر خطردر نوجوانان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Cognitive-Behavioral Group Counseling on Reducing Test Anxiety of Students with Negative High School Perfectionism
- Effectiveness of Life Skills Education on Reducing Common Rumination and Anxiety among Male High School Students
- Future Perspectives with Readiness of Addiction in Payam Noor University Students
- Comparison of Defect in Theory OF Mind Based on Signs of Low and High Depression Disorders in Students
- Psychological Features of Preschool Successful Coaches Theory of Data Foundation
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.