مدیریت انرژی ساختمان هوشمند متصل به ریزشبکه با استفاده از الگوریتم TLBO

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس نوآوری در علوم کامپیوتر و مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICSEE02_063
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 474
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کاظم جهان بخش

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

شهروز جهان بخش

فارغ التحصیل کارشناسی الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد پارس آباد

میثم بهاری فر

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل

محسن مروتی بیامه

دانشجوی دکترای برق قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

چکیده

ریزشبکه به عنوان تامین کننده انرژی محلی برای ساختمانهای مسکونی، جهت کاهش هزینه های انرژی و همچنین کاهش انتشار گازهای آلاینده، با استفاده از منابع انرژی پراکنده(DER)1 عمل میکند. با رشد روزافزون فناوری های مخابراتی و رایانه ای پیاده سازی مفهوم ساختمان هوشمند امکان پذیر شده است. وسایل خانگی که مصرف انرژی بیشتری دارند، نباید در زمان اوج تقاضا که قیمت انرژی گران است، استفاده شوند. بلکه در یک بازه زمانی مشخص که قیمت انرژی ارزان است، استفاده شوند. اگر این نوع از وسایل خانگی در همان زمان مشخص میان چندین خانه به طور یکسان انجام گیرد، باعث میشود هزینه انرژی و حداکثر تقاضای انرژی از شبکه نیز کاهش یابد. هدف از این کار زمان بندی بهینه مصرف انرژی خانگی جهت کاهش هزینه های انرژی مصرفی و بهره برداری از منابع است. تجهیزات خانگی بر اساس قیمت زمان واقعی طرح، بازه ی زمانی بهره برداری و توان خروجی پیش بینیشده زمان بندی میگردد. همچنین حداکثر هزینه تقاضای طرح وکاهش اوج تقاضا از شبکه نیز درنظر گرفته شده است. در این مقاله برنامه ریزی بهینه مصرف انرژی خانه هوشمند با استفاده از الگوریتم TLBO میشود که در آن با در نظر گرفتن امکان تبادل انرژی میان ساختمان هوشمند، مدلی جهت بهینه سازی هزینه مصرف انرژی در یک روز پیشنهاد میگردد که نتیجه شبیه سازی و موفقیت مدل ارائه شده را نشان میدهد.

کلیدواژه ها

برنامه ریزی ساختمان هوشمند، ریزشبکه، بهینه سازی، الگوریتم TLBO

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.