ارزیابی موفقیت راه کار برنامه ریزی منابع سازمان در سازمان های پروژه محور نفت و گاز

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تحقیق و توسعه در مدیریت و اقتصاد مقاومتی
  • کد COI اختصاصی: IECONF02_044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 563
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود ذاکرمشفق

واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، دانشکده فنی و مهندسی

سیدمحمد حاجی مولانا

واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، دانشکده فنی و مهندسی

امیر عزیزی

واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، دانشکده فنی و مهندسی

چکیده

امروزه تجهیز سازمان ها به سیستمهای اطلاعات مدیریت (MIS) ، تنها به مثابه ابزاری جهت حفظ برتری در عرصه رقابت نبوده، بلکه تبدیل به الزامی برای بقاء سازمان ها شده اند. سیستمهای MIS ، بعنوان جزئی لاینفک از شاکله سازمان میتوانند در لایه های مختلف از استراتژی گرفته تا سطوح عملیات اجرایی نقش داشته و تاثیر بسزایی در بهره وری سازمان ها ایجاد نماید. سیستمهای MIS در کامل ترین حالت خود بصورت راه کار برنامه ریزی منابع سازمان مجسم می شوند. اگر چه تاکنون بررسی نقش راه کار ERP در موفقیت سازمانهای تولیدی مورد توجه بسیاری از محققین بوده و تاثیر آن بر موفقیت سازمان های تولیدی به اثبات رسیده با این وجود، نقش راه کار ERP بر موفقیت سازمانهای پروژه محور کمتر مورد بررسی جدی قرار گرفته و به دلیل ماهیت سازمان ها پروژه محور تردید هایی در خصوص موفقیت آمیز بودن ERP در چنین سازمانهایی طرح می شود. این تحقیق در پی بررسی تاثیر ERP بر موفقیت ( کسب و کار) سازمان های پروژه محور بوده و در این مسیر به ارزیابی موفقیت استقرار ERP در چند سازمان پروژه محور نفت و گاز در قالب مطالعه ای موردی پرداخته است. نتایج حاصل موید این مهم است که الف) استقرار ERP بصورت موثری در سازمان های پروژه محور موفقیت آمیز بوده است ب)ERP می تواند به انجام پروژه ها در زمان مقرر و با بوجه برنامه ریزی شده کمک شایانی نماید. چنین نتیجه ای می تواند به شرکتهای پروژه محوری که در انتخاب ERP تردید دارند اطمینان خاطر دهد که سرمایه گذاری آنها نتیجه بخش خواهد بود.

کلیدواژه ها

ERP،پروژه، نفت و گاز، موفقیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.