بررسی عوامل مهم بازاریابی پارتیزانی و تاثیرات آن بر تبلیغات دهان به دهان مثبت

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی مدیریت، حسابداری و توسعه کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: CMABD01_112
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 584
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اکبر ربیع پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه فروردین

مونا اصغرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه مازندران

چکیده

بازاریابی پلی میان تولیدکننده و مشتری است. بازاریابی پارتیزانی شامل استراتژی هایی است که می توانند به راحتی و با هزینه ای اندک در شرکت ها مورد استفاده قرار گیرند. روشی کاملا خلاقانه که بیشتر به سرمایه گذاری فکری نیاز دارد. از میان انواع روش ها، بازاریابی چریکی نزدیکتر به مشتری است و چابکتر عمل میکند. نتایج پژوهش نشان می دهد که عوامل بازاریابی پارتیزانی مانند خلاقیت، وضوح و غافلگیری روی رفتار مشتریان که تبلیغات دهان به هان مثبت جزئی از آن است تاثیر بسزایی خواهند داشت. معمولا تصور می شود که کنترل تبلیغات دهان به دهان سخت باشد. ولی اگر تبلیغات خلاقانه و قابل فهم باشند و بتوانند احساس غافلگیرانه به همراه مقداری شوخ طبعی در مشتریان ایجاد کنند، می توانند به طور قابل توجهی روی رفتار مشتریان تاثیرگذار باشند. در تبلیغات دهان به دهان هر مشتری خود به یک بازاریاب برای محصول تبدیل می شود.

کلیدواژه ها

تبلیغات پارتیزانی، بازاریابی پارتیزانی، تبلیغات دهان به دهان مثبت، تبلیغات دهان به دهان منفی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.