سال انتشار: 1382
محل انتشار:
ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_167_4039970887
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 911
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین ضریب زبری مصالح سنگریزه ای به روش تحلیلی
چکیده مقاله:
تحلیل جریان در درون مصالح سنگریزه ای معمولا با حل معادله دیفرانسیلی که از ترکیب رابطه غیرخطی[i = mVn ] ومعادله پیوستگی بدست می آید ، صورت می گیرد. حل معادله دیفرانسیلی مذکور به روش تفاضل های محدود و متناسب با شرایط مرزی مسائل مورد نظر ، نسبتا حجیم و وقت گیر می باشد. محاسبات مذکور در شرایطی که نیمرخ سطح آب دردرون مصالح سنگریزه ای مشخص نباشد با مشکلات بیشتری روبرو خواهد بود. جهت تحلیل جریان در درون مصالح سنگریزه ای از روش دیگری که متکی به تئوری جریان های متغیر تدریجی است ، می توان استفاده نمود. محاسبات در این روش در مقایسه با روش قبلی بسیار ساده تر و کم حجم تر می باشد. ولی تعیین ضریب زبری مصالح سنگریزه ای از مشکلات این روش به شمار می رود. چرا که بدلیل تغییر وضعیت جریان ، اعم از آرام ، انتقالی و یا احیانا آشفته، رفتار هیدرولیکی جریان و در نتیجه میزان افت اصطکاکی آن تغیر خواهد نمود. در این مقاله ضریب زبری مصالح سنگریزه ای بر حسب ویژگی های جریان و خصوصیات فیزیکی سنگدانه ها، بصورت تحلیلی پیشنهاد شده است. بطوریکه پس از تعیین ضریب زبری مصالح سنگریزه ای، تعیین نیمرخ سطح آب و تحلیل جریان با استفاده از تئوری جریان های متغیر تدریجی براحتی امکان پذیر خواهد بود
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE06_167_4039970887 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/879/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بازرگان، جلال و بیات، حبیب ا...،1382،تعیین ضریب زبری مصالح سنگریزه ای به روش تحلیلی،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/879
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، بازرگان، جلال؛ حبیب ا... بیات)
برای بار دوم به بعد: (1382، بازرگان؛ بیات)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- تعیین پارامترهای لازم جهت تحلیل دقیق جریانهای آرام، انتقالی و آشفته در مصالح سنگریزی(1387)
- تحلیل جریانهای آرام، انتقالی، آشفته در مصالح سنگریزی با استفاده از عدد بی بعد جدید(1388)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پژوهشی بر پروفیلهای جریان متلاطم درون محیطهای سنگریز
- مطالعه عددی-آزمایشگاهی خصوصیات جریان درون زهکش های سنگریز
- مطالعه آزمایشگاهی جریان غیردارسی درون محیط های متخلخل درشت دانه
- تحلیل ریسک تغییر در نیاز آبی محصولات کشاورزی در اثر پدیده تغییر اقلیم در شبکه آبیاری زاینده رود
- بررسی آزمایشگاهی خصوصیات جهش هیدرولیکی کنترل شده توسط آستانه لبه تیزدر مقاطع واگرا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.