سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر قصه های قرآنی بر خود پنداره کودکان دبستانی

سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 670
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

RCMED01_136

تاریخ نمایه سازی: 3 تیر 1398

چکیده مقاله تاثیر قصه های قرآنی بر خود پنداره کودکان دبستانی

سابقه و هدف: یکی از عوامل مهم برای ایجاد کیفیت بالای آموزشی و تسهیل دستیابی به موفقیت، تقویت خود پندارهمیباشد که در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرارگرفته است. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر قصه های قرآنی بر خودپندارهکودکان دبستانی انجام شد.مواد و روشها: این مطالعه یک طرح تجربی کلاسیک از نوع پیش آزمون و پس آزمون با دو گروه مداخله و کنترل با روش نمونه گیری تصادفی ساده (1395) بر روی 60 کودک دبستانی 12-7 ساله شهرستان گنبد کاووس انجام شد. در گروه مداخلهجلسه قصه گویی (هفته ای دو جلسه ی 60 دقیقه ای) انجام شد. نمونه های پژوهش ابزار خودپنداره پیرزهریس را در دو نوبتتکمیل نمودند. برای تجزیه و تحلیل دادهها از آزمون تی مستقل و تی زوج و نرم افزار آماری SPSS16 استفاده شد. یافته ها: بر اساس نتایج، خودپنداره کلی در گروه کنترل (4/57±57/20) و در گروه آزمون (3/85+62/63) می باشد که نشان دهنده اختلاف معنی داری است (p=0/001). آزمون تی مستقل بین هیچ کدام از ابعاد خودپنداره کودکان دبستانی در گروه آزمون وکنترل اختلاف معناداری را نشان نداد. آزمون تی مستقل تفاوت میانگین ابعاد خودپنداره کو دکان دبستانی در گروه آزمون و کنترل را با اختلاف معناداری نشان داد. همچنین اختلاف معنی داری در خودپنداره کودکان در جلسات قبل و بعد از قصه گویی دراما اختلاف معنی داری در خودپنداره کودکان در جلسات قبل و بعد از قصه گویی در گروه آزمون وجود داشت (p<0/005).نتیجه گیری : خودپنداره در گروه قصه قرآنی افزایش یافته است. بنابراین می توان گفت مداخله قصه گویی بر میزان خودپندارهکودکان دبستانی تاثیر دارد. قصههای قرآنی باعث مثبت شدن شناخت کودکان از خود و در نتیجه سلامت روان آنان میگردد.آزمون تی مستقل بین هیچ کدام از ابعاد خودپنداره کودکان دبستانی در گروه آزمون

کلیدواژه های تاثیر قصه های قرآنی بر خود پنداره کودکان دبستانی:

نویسندگان مقاله تاثیر قصه های قرآنی بر خود پنداره کودکان دبستانی

سارا غلامی

دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری کودکان، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران- ایران

حمید حجتی

دکتری پرستاری، گروه پرستاری، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، ایران

مقاله فارسی "تاثیر قصه های قرآنی بر خود پنداره کودکان دبستانی" توسط سارا غلامی، دانشجوی کارشناسی ارشد پرستاری کودکان، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران- ایران؛ حمید حجتی، دکتری پرستاری، گروه پرستاری، واحد علی آباد کتول، دانشگاه آزاد اسلامی، علی آباد کتول، ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مراقبت مبتنی بر نوتوانی و بازتوانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله قصه های قرآنی، خودپنداره، کودکان دبستانی هستند. این مقاله در تاریخ 3 تیر 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 670 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سابقه و هدف: یکی از عوامل مهم برای ایجاد کیفیت بالای آموزشی و تسهیل دستیابی به موفقیت، تقویت خود پندارهمیباشد که در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرارگرفته است. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر قصه های قرآنی بر خودپندارهکودکان دبستانی انجام شد.مواد و روشها: این مطالعه یک طرح تجربی کلاسیک از نوع پیش آزمون و پس آزمون با دو ... .