سال انتشار: 1397
محل انتشار: کنگره انسان شناسی زیستی و علوم انسانی
کد COI مقاله: CBAH01_045
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 129
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه دینداری با پرخاشگری و همدلی در نوجوانان دبیرستان های دخترانه شهرچابهار
چکیده مقاله:
هدف از انجام این پژوهش بررسی رابطه دینداری، همدلی و پرخاشگری در نوجوانان دختر دبیرستانهای شهر چابهار است. جامعه آماری پژوهش حاضر کل دبیرستان های دخترانه شهر چابهار بود و تعداد افراد نمونه 100 نفر بودند که به روش تصادفی ساده انتخاب شدند. روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی بود. به طور کلی این پژوهش سه فرضیه داشت: 1. بین پرخاشگری و دینداری رابطه وجود دارد، 2. بین همدلی و دینداری رابطه وجود دارد، 3. بین پرخاشگری و همدلی رابطه وجود دارد، که توسط پرسشنامه های دینداری، پرخاشگری و همدلی سم هاردلی سنجیده شد و با نرم افزار SpSS18 داده ها تفسیر شد که نشان دادند فرضیه اول و دوم رد و فرضیه سوم تایید می شود، که این نشان می دهد بین پرخاشگری و دینداری و همچنین همدلی و دینداری رابطه وجود ندارد ولی بین پرخاشگری و همدلی رابطه مثبت وجود دارد.
کلیدواژه ها:
دینداری، پرخاشگری، همدلی، نوجوانان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/876702/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عرب، علی و بشکار، مسلم و جنگی زهی، نسرین،1397،رابطه دینداری با پرخاشگری و همدلی در نوجوانان دبیرستان های دخترانه شهرچابهار،کنگره انسان شناسی زیستی و علوم انسانی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/876702
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، عرب، علی؛ مسلم بشکار و نسرین جنگی زهی)
برای بار دوم به بعد: (1397، عرب؛ بشکار و جنگی زهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مولفه های تربیت اقتصادی زن مسلمان از منظر آیات قرانی
- نقش زنان در شبکه های اجتماعی
- سبک زندگی زن مسلمان ایرانی در منظومه فکری مقام معظم رهبری
- نقش زنان در سبک زندگی اسلامی ایرانی
- بررسی وتبیین نقش سیاسی –اجتماعی زنان درشکل دهی هویت اجتماعی با تکیه بر سخنان بزرگان علم وادب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.