سال انتشار: 1397
محل انتشار: چهارمین همایش ملی معماری و شهر پایدار
کد COI مقاله: NCSAC04_101
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,865
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اصول طراحی بناهای فرهنگی در بافت های تاریخی شهرهای ایرانی نمونه موردی: طراحی خانه فرهنگ در بافت تاریخی سازه های آبی شوشتر
چکیده مقاله:
بافت تاریخ شهرهای ایرانی، بخش جدایی ناپذیر هویت شهر و شهروندان بوده که تجلی گاه فرهنگ یک شهربه حساب می آمده است. شوشتر به عنوان یکی از دروازه های تمدن کهن این سرزمین که دارای فرهنگی غنی و همچنین با داشتن اثر تاریخی با شهرت جهانی (سازه های آبی شوشتر) از این قائده مستثنی نبوده که نیازمند مرکزی برای مطالعات این مجموعه ی تاریخی می باشد. مجموعه ای که خود می تواند، به عنوان معرف یادگار تمدنی هزار ساله و فرهنگ مردمانی باشد که سال ها فرهنگی متعالی داشته اند به گونه ای که حفظ و احیا این فرهنگ ضرورتی مهم می نماید چرا که بخشی از تاریخ و هویت این سرزمین را شکل می دهند. هدف از این پژوهش، یاری جستن از مولفه های فرهنگی _ اجتماعی در طراحی خانه فرهنگ شوشتر با هدف معنا دهی به فضا و تبدیل آن به مکان می باشد. روش پژوهش این مقاله ترکیبی است که با استفاده از رویکرد کیفی و با بکارگیری متون مختلف به تحلیل نظام مند متون و نوشته ها پرداخته است. از روش توصیفی به منظور یافتن ویژگی های فرهنگی و معماری زمینه گرا در طراحی خانه فرهنگ در شوشتر استفاده شده است. یافته های مقاله حکایت از آن دارد که طراحی این مجموعه در راستای توسعه فرهنگی بوده و نیز می تواند بر ارتقای کیفیت بافت تاریخی آبشار های شوشتر و کیفیت ساکنان آن شهر کمک شایان توجهی کند. قرارگیری سایت خانه فرهنگ در کنار محدوده تاریخی_ فرهنگی آبشارهای شوشتر و همچنین بودن در کنار بافت تاریخی به عنوان گنجینه ایی از معماری سنتی ایران می باشد که با در نظر گرفتن خصوصیات و در هم آمیختگی طرح در این محدوده، می تواند سبب کاری موفق و در نتیجه رسیدن به خوانایی طرح مذکور شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCSAC04_101 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/873002/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نیک اندیش، لیلا و جهان بخش، حیدر،1397،اصول طراحی بناهای فرهنگی در بافت های تاریخی شهرهای ایرانی نمونه موردی: طراحی خانه فرهنگ در بافت تاریخی سازه های آبی شوشتر،چهارمین همایش ملی معماری و شهر پایدار،تهران،https://civilica.com/doc/873002
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، نیک اندیش، لیلا؛ حیدر جهان بخش)
برای بار دوم به بعد: (1397، نیک اندیش؛ جهان بخش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- برآورد خطر زمین لرزه در منطقه جنوب غرب زنجان
- بررسی منظر محوطه باستانی سازه های آبی شوشتر با تاکید بر سه رویکرد در مدیریت شهری
- تحلیلی بر طراحی باغ کودک (نمونه موردی حاشیه رودخانه کارون شهر اهواز)
- باغ کتاب راهکاری در جهت معماری اکولوژیک(طبیعت گرا)تعامل انسان ، معماری ، طبیعت
- مقایسه تئوری های تیراویلر- برنولی و تیموشنکو در تحلیل تیرهای مستطیلی دوسرساده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.