(فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از نانو ذرات خاک رس و هیدروکسیدهای لایه ای دوگانه MgAl-CO3 در نمک زدایی از آب دریا
نیلوفر حمزه لو - دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی، گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان، زنجان، ایرانحسام قدوسی - استادیار گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان، زنجان، ایرانبهمن فرجمند - استادیار گروه شیمی، دانشکده علوم، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران
چکیده مقاله:
امروزه افزایش جمعیت و کاهش منابع آب شرب موجب شده است که استفاده از آب دریا به عنوان یک منبع جدید آبی معرفی شود و نمک زدایی از آن با استفاده از روش های جدید از جمله نانوذرات مورد توجه قرار گیرد. رس های معدنی مانند بنتونیت با قابلیت تبادل کاتیونی می توانند کاتیون های خود از جمله کلسیم و منیزیم را با یون های سدیم آب دریا مبادله کنند. در این پژوهش به منظور انجام آزمایش های نمک زدایی از آب دریا، از رس بنتونیت کلکته زنجان استفاده شد و روند کاهش یون سدیم با استفاده از دستگاه نشر شعله مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج استفاده از 5/5 گرم بنتونیت با سرعت اختلاط rpm200، به مدت 15 دقیقه در 20 میلی لیتر آب دریا به عنوان شرایط بهینه اختلاط بنتونیت و آب دریا معرفی شد. از طرفی به منظور کاهش یون های کلرید موجود در آب دریا، نانو ساختار هیدروکسید لایه ای دوگانه MgAl-CO3 در آزمایشگاه کیفیت آب دانشگاه زنجان سنتز و مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد شرایط بهینه اختلاط، شامل استفاده از 25/1 گرم LDH با سرعت اختلاط rpm200، به مدت 10 دقیقه، در 5 میلی لیتر آب دریا است.
کلیدواژه ها:
بنتونيت, تبادل كاتيوني, ذرات نانو, نمك زدايي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/869446/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
حمزه لو، نیلوفر و قدوسی، حسام و فرجمند، بهمن،1398،استفاده از نانو ذرات خاک رس و هیدروکسیدهای لایه ای دوگانه MgAl-CO3 در نمک زدایی از آب دریا،،،،،https://civilica.com/doc/869446
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1398، حمزه لو، نیلوفر؛ حسام قدوسی و بهمن فرجمند) برای بار دوم به بعد: (1398، حمزه لو؛ قدوسی و فرجمند) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
Aftabi, P. & Safari, J. 2012. New solutions in the ...
Chi, N. P., Dong, B. Z. & Liao, Y. 2010. ...
Gehrke, I., Geiser, A. & Somborn-Schulz, A. 2015. Innovations in ...
Hosseini, M., Azamat, J. & Erfan-Niya, H. 2018. Improving the ...
Lu, P., Liang, S., Zhou, T., Xue, T., Mei, X. ...
Lv, L., He, J., Wei, M., Evans, D. G. & ...
Mandal, S., Tripathy, S., Padhi, T., Sahu, M. K. & ...
Mazinani, B., Bakhtiyari, L. & Haghighatzadeh, A. 2011. Investigation on ...
Miller, J. E. 2003. Review of water resources and desalination ...
Mirzakhani Siahkalroodi, M. 2009. Water sweetening processes. MSc Thesis, Khaje ...
Murayama, N., Maekawa, I., Ushiro, H., Miyoshi, T., Shibata, J. ...
Pardeshi, P. M., Mungray, A. K. & Mungray, A. A. ...
Rezaei Kahkha, M. R. & Abdolbaset, K. 2015. Investigation of ...
Safaei, S. & Tavakoli, R. 2017. On the design of ...
Schuster-Wallace, C. J. & Sandford, R. 2015. Water in the ...
Sepehr, M. N., Yetilmezsoy, K., Marofi, S., Zarrabi, M., Ghaffari, ...
Shahruddin, M. Z., Othman, N. H., Alias, N. H. & ...
Torab Farhad, M. & Koohsari, L. 2003. Mineralogical study and ...
Wibowo, E., Mamat, R. & Mikrajuddin, A. 2017. Reduction of ...
Zhu, R., Chen, Q., Zhou, Q., Xi, Y., Zhu, J. ...
Zirehpour, A., Rahimpour, A. & Ulbricht, M. 2017. Nano-sized metal ...
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.